local-stats-pixel fb-conv-api

Prieka nams parlamentārieša mājās0

1 1
Jaunzēlandes parlamenta deputāts Kanvals Bakši izīrējis māju, kuras līdzīpašnieks ir viņš, cilvēkiem, kuri noorganizējuši mājā bordeli. Kā raksta „New Zealand Herald”, pēc tam, kad notikušais nonācis atklātībā, deputāts licis nomniekiem pamest telpas. Pēc izdevuma rīcībā esošās informācijas, par prieka namu regulāri sūdzējušies Bakši kaimiņi, kuriem apnics, ka pa kluso ielu jebkurā laikā diennakts vajadzīgas adreses meklējumos kursē desmitiem automašīnu. Vietējiem iedzīvotājiem tas šķitis „šausminoši”, un viņi baidījušies atstāt savus bērnus bez uzraudzības.
Pats Bakši paziņoja presei, ka informācija par bordeli viņam piederošajā mājā, „satriekusi” viņu, jo, izīrējot mājokli, Bakši neesot varējis pat iedomāties par šādu iespējamo notikumu attīstību. „Jau pēc trim nedēļām viņi pameta māju,” - piebildis Bakši, runājot par nomniekiem.
Kā raksta „New Zealand Herald”, gadījums ar publisko namu ir jau trešais trieciens deputāta reputācijai. Pirms tam viņš bija spiests pamest vienas no kompānijām direktora posteni interešu konflikta dēļ, bet vēl agrāk nonāca imigrācijas varas iestāžu redzes lokā.
Jaunzēlandē prostitūcija oficiāli ir atļauta, un valsts galvaspilsētā Oklendā darbojas 16 licencēti bordeļi. Tomēr, kā atzīmē izdevums, pēdējā laikā aizvien pieaug nelikumīgu prieka namu skaits, un vienam no tādiem Bakši arī izīrēja sev piederošās telpas.
Vairāk informācijas: "New Zealand Herald" - Outrage over brothel at National MP's house >>>
1 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000