local-stats-pixel fb-conv-api

Predator4

22 3

Predator (1987) ir filma par speciālo uzdevumu vienību, kuru ir noalgojis CIP lai izglābtu ASV pilotu no teroristu apvienības Guerillas. Bet lielākie draudi centrālās Amerikas džungļos nav bruņotie teroristi. Kau ar neabruņotu aci neredzams, kaut kas, aks nav no šīs pasaules uzglūn starp kokiem un vienu pa vienam sāk medīt speciālās uzdevumu vienības biedrus kamēr paliek tikai komandas līderis, saukts par "Dutch" (Arnolds Švarcnēgers).

IMDB 7.8

Nominācijas : Oskara balva par labākajiem vizuālajiem efektiem, Saturna balva par labāko aktieri, labākā zinātniskās fantastikas filma, labākie specifekti, Hugo balva par labāko drāmas klātbūtni.

Iegūtās balvas: Saturna balva par labāko mūziku, BMI balva par labāko filmu mūziku, Golden Reel balva par labāko skaņas editāciju.

Personīgi man patika filma. Kad biju mazs, tad šo sēriju filmas man ļoti piesaistīja, jo tas bija kas jauns un tolaik specifekti likās lieliski un sižets saistoš.

Reklāma
Reklāma
22 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000
gfh avatarsgfh

forsha filma

2 0 atbildēt

šajā filmā ir grūti saprast kurš ir tas plēsoņa- tas monstrs vai Švarcīts! Ārnijs kā vienmēr arī sajā filmā spārda olas!

1 0 atbildēt

labs graavejs

0 0 atbildēt

wot shi ir laba filma.. 

3 4 atbildēt