Sastāvdaļas: Sviests, keksu kūciņu pulveris, ganja.
Pagatavošana: Lielā bļodā ielej ūdeni un ieliek mazāku bļodu lielajā lēnām uzkarsējam lielo bļodu. Ūdens lielajā bļodā sakarsīs viegli sakarsējot mazo bļodu (karsta ūdens pelde). Mazajā bļodā ieliekam uz keksu paciņas norādīto sviesta daudzumu un gaidam kamēr tas izkūst. Izkusušajā sviestā ieliekam ganju un ļaujam taj izdalīt visas savas labās vielas. Tālāk izsmeļam ganju no sviesta un pagatavojam keksu pēc receptes kas norādītas uz paciņas eļļu aizvietojot ar nupat izkausēto sviestu. Ielejam mīklu keksu formiņās izcepam un baudam ganjas keksus Piens - Tātad. Ņemam to kaņepi sapresējam viņu katliņā, tā ka katliņš ir gandrīz pilns piebakāts ar kaņepi...
Lejam iekšā pienu un vāram uz lēnas uguns kādu 1h vai pat divas stundas (skatieties paši pēc izjūtām).
Iesaku garšai pievienot piena šokolādi.
Lielākā daļa piena iztvaikos un paliks tikai mazliet, liela daļa arī būs sasūcies kaņepēs.
Seko nākamais solis.
Izfiltrējam to pienu, kas palicis caur marli vai zeķu biksēm. Tad ņemap kaņepi un izspiežam pienu no tās (arī filtrējot caur marli vai zeķu biksēm). Sanāks apmēram pus litrs ar pienu...zaļā krāsā, ja nepievienojāt šokolādi un brūnā, ja pievienojāt.
Piens nav īpaši patīkamas garšas.. garšo tā itkā jūs ēstu zāli, bet ar šokolādi nav ne vainas. Iesaku uzdzert tomātu sulu.. tad jau tas kļūst garšīgi...
Pirmo reizi varbūt pietiek ar 100 vai 200 gramiem.. atkarībā kāds ir kaņepes thc līmenis. Pārspīlēt ar nevajag...
Nu tad THC ceļojums sāksies pēc kādas pusstundas vai mazliet vēlāk!
Ir vērts izmēģināt!!