local-stats-pixel

Policija notur mp3 atskaņotāju par pistoli6

6 0
Lielbritānijas iedzīvotājs – mehāniķis Derens Niksons (Darren Nixon) tika aizturēts un aizvests uz policiju par to, ka klausījās mūziku savā Philips mp3 atskaņotājā ar 4 Gb atmiņu, ziņo The Daily Mail. Sieviete, kura redzēja Niksonu, kad viņš gāja mājās no darba, noturēja atskaņotāju par pistoli un ziņoja par to policijai.

28 gadus vecais Niksons tobrīd brauca ar autobusu un klausījās mūziku, un nepievērsa uzmanību tam, ka autobusam sekoja policijas automašīna. Viņš bija ļoti nobijies, kad divi bruņoti policisti lika viņam pacelt rokas. Autobusa pieturā viņam sarīkoja privātu kratīšanu un nopratināšanu.

Iecirknī Niksonu nofotografēja, noņēma pirkstu nospiedumus un DNS analīzi, bet pēc tam atbrīvoja. Kā teica mehāniķis, tad viņam pat neatvainojās. Viņš piemetināja, kratīšanu varēja ieraudzīt kaimiņi un tas var slikti iespaidot viņa reputāciju.

Policijā apgalvo, ka viens no garāmgājējiem redzēja, kā vīrietis izvilka no kabatas pistoli un kaut kādā virzienā notēmējis ar to.
Reklāma
6 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000
labs!! labi ka cietumaa neiebaaza!! emotion
4 0 atbildēt
Omītēm vis, kas ir melns un vienā rokā paņemams, ir ierocis.
4 1 atbildēt
Varu derēt , ka tai sievietei bija pāri 80 gadu , un viņa nekad nebīja tādu aparātu redzējusi :D
2 1 atbildēt
Pedeja laika par UK policstiem paradas ne ipasi jauki rakstini , tas nav musu valsts policijas rokudarbs, nomelnot citu lai mazgatu sevi...
2 1 atbildēt
Stulbās omītes xD
1 1 atbildēt
ble ja man taa izdaritu es nahuj visus tos pidarus iesudzejtu apar tadu izrikosanos!!! to omi it seviski!
0 3 atbildēt