local-stats-pixel fb-conv-api

Policija atklāj "točku", kas sevi dēvē par Obamas admini12

8 0
Vakar Rīgas Ekonomikas policija kādā Saites ielas atklājuši salīdzinoši nesen ierīkotu nelegālā alkohola ražošanas un tirdzniecības vietu. „Točkas” saimnieki savu rūpnīcu dēvējuši par ASV prezidenta Baraka Obamas administrāciju.
Krutkas ražotnē atrasts šķidrums ar alkoholam raksturīgo smaržu, kopumā 122 litri, kā arī tukšas puslitra tilpuma plastmasas pudeles ar vāciņiem, pašizgatavota alkohola ražošanas ierīce un pudeļu mazgāšanai paredzētas speciāli aprīkotas vannas, nra.lv informēja Rīgas reģiona policijas pārvaldes preses sekretārs Edgars Dudko.. Nelegālā ražošana un izplatīšana notikusi aptuveni nepilnu mēnesi, un ar to nodarbojās kāds 1985.gadā dzimis, agrāk nesodīts vīrietis ar savdabīgu humora izjūtu. Par to liecinājis cenrādis, kurā piedāvāts iegādāties degvīnu „Antikrīze”, tā saucamo kandžu ar nosaukumu „zemnieka sapnis”, kā arī iespēja saņemt dāvanu līdzi sev atvedot draugu. Cenrādī arī norādīts, ka klientam, ņemot 100 vai 200 gramu „krutkas”, saimnieki piedāvā arī uzkožamos, savukārt jau pie 500 gramiem pircējam pienākas arī cigarete. Cenrādim apakšā bijis parakstīts "ASV prezidenta Baraka Obamas administrācija". Izņemtais alkohols nodots ekspertīžu veikšanai, pēc kuru rezultātu saņemšanas tiks lemts par kriminālprocesa uzsākšanu par nelegālu alkohola izgatavošanu un glabāšanu lielos apmēros. Tāpat valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas Ekonomikas policijas biroja 1.nodaļā uzsākta administratīvā lietvedība par nelikumīgu alkoholisko dzērienu izgatavošanu (ražošanu), glabāšanu un pārvietošanu, kā arī uzsākts kriminālprocess par alkohola tirdzniecību.
8 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://nra.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
Baraka Obamas administrācija emotion
3 0 atbildēt
Antikrīze- ta jau labāk antifrīzs.
3 0 atbildēt
Normāli!! Katrs pelna kā var!!!
2 0 atbildēt
:D ak diiiieeevs
2 0 atbildēt
lai pelna !
2 0 atbildēt
Ja sodien dzirdeju skola pa swh ta saku nirgt. :D Bet tockas ipasniekam tiesam laba humorizjuta. :D
2 0 atbildēt
nu normāls čalis - ūķis uz 3 zvaigznēm jau pretendē ar visām tām akcijām :D
1 0 atbildēt
pag,pag,driz ari pastaisitos spridzeklus ar vares nopirkt-"saimnieciskam vajadzibam"emotion emotion emotion
1 0 atbildēt
ss
1 0 atbildēt
Nu a ko vinam teikt NE!Jobani vrot cilvekam ta nauda ar japelna!!!!!!
1 1 atbildēt
ŠIS STĀSTS TIKA STĀSTĪTS ŠODIEN 11.februāri pa degpunktu ,kur minēts ka tika konfiscēts 122litra kandžu un arī visādas lietas.. ! Cigarete tika piedāvāta par 4sant/gab !
0 0 atbildēt
b*** normāli ja??? čalim darba nav - slikti, čalis sāk naudu pelnīt atkal slikti
0 0 atbildēt