local-stats-pixel fb-conv-api

Pohas! Ko nu?82

327 4

Piedāvāju rakstu par izplatītākajām pohu "ārstēšanas" metodēm.


Un kā TU ārstē savas pohas?

 

Alkohols ir diurētisks līdzeklis un lielākā daļa simptomu ir dehidratācijas rezultāts. Šādos apstākļos smadzenes saraujas prom no galvaskausa un asinsvadi galvā paplašinās, izraisot galvassāpes. Ķermeņa kapilāri saraujas, izraisot vieglu hipotermiju vai viegluma sajūtu. Dehidratācija sākas ar pirmā dzēriena pārstrādāšanu, bet citas sekas parādās vairākas stundas vēlāk, kad alkohols „ceļo” pa tievo zarnu. Alkohols sadalās acetaldehīdā, kuru ķermenis mēģina atgrūst, jo tas ir toksisks. Aknās uzkrājas tauki, tās uzbriest, samazinot asins plūsmu un novēršot toksīnu izskalošanu no ķermeņa. Un visbeidzot, alkohols nomāc glutamāta sintēzi, kas ir viens no organisma stimulantiem. Sākumā tas liek justies jauki un pacilāti, bet tikko alkohols sāk „beigties”, ķermenis kompensē glutamīna trūkumu, ražojot to vairāk, kā nepieciešams. Tas var izraisīt „cauru” miegu , kā arī agra rīta bezmiegu.

 

Risinājumi:

327 4 82 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://chow.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 82

0/2000

1. jadzer tikai VIENS alkahola veids...

2. jauzkozh...

3. pirms guletieshanas nedaudz japaed, japadzeras....

4. pirms dzer to pedejo glaziti.... padomaa vai vajag,.... tapat gan jau ir labi....

.......taa mana strategija..... varbut kadam der.....

16 0 atbildēt

Lai slava lētai šmigai emotion

8 0 atbildēt

Mūžsena atziņa: "Ar ko saslimi, ar to ārstējies". . Bet skaidrs, ka, ja dzer, tad rēķinies, ka počkas, aknas, sirds vai/un saprāts paļubomu aizies pa pieskari. .. Bet tā tīri(paģiru iespaidā) ieklausies organismā. . Ja viņš grib ēst ēd, un palīdzēs, ja viņš grib dzert, dzer, un palīdzēs. . . Mans variants. . .Gulēt!

7 0 atbildēt

veel labs variants ir guleet guletaa un ciiksteet cik tev ir slikti :)   emotion

6 0 atbildēt

ja dzer tikai šņabi vai viskiju VISPĀR nau pohas, kaut tā pierijies ka neatceries kā mājās ticis!

7 1 atbildēt

man arī ir variants- aliņš.. 

5 0 atbildēt

1. - pēc pamošanās piesūkties pie kāda minerālīša vai sulas un ņemt to sev lidz visur, kur ej, nu vai arī neej ;D 2.  - kārtīgi paēst siltu ēdienu, (ceptas olas riktīgi labi nomierina vētru vēderā)    un nr 3. - labs seksiņš - kārtīgi izsvīst un izvingroties,  emotion    (bet tas jau tādā vieglāku pohu gadījumā, citādi tāda vingrošana varētu ne visai labi  beigties ;D )     nu un pēc šādas programmas izpildījuma, jūtos atkal kā svaigs, vien mazliet marinādē iemērkts gurķītis.  :))

jā, tā nenormālā ūdens pļumpēšana nav laba lieta, vienreiz tādā veidā es savas pohas un gultā būšanu pareizināju ar 2 brrrrr

vēl līdz gulēšana līdz kamēr vien var nogulēt un nāk miegs. ilgi un kārtīgi. citreiz mēdza būt tā, ka visas pohas nogulēju un no gultas pieceļoties jutos jau tīri feini. no tumsas mājās pārnākot, līdz nākošajai pamostoties..  ;D

5 0 atbildēt

Mans variants - litrs tomātu sulas un litrs kefīra. Nav obligāti jājauc kopā, kuņģis pats saujauks. Pārbaudīts. Palīdz :P

4 0 atbildēt

aiziet pie favorīiem un ir nopelnījis + :)

4 0 atbildēt

Janodarbojas ar sportu, un nav jadzer vispar. Treninsh, boksamais, pec treninja uz saunu, pec saunas uz kadu klubu, iedzert kadu energetiki, nocopet uz vakaru kadu 4iku, un paskatities uz zemaka ranga virieshu kartas parstavjiem, kuri speku un varu mekle alkoholaa :DJa dzer, tad tikai druscinj, un ljoti reti. Personigi man pietiek ar vienu vina glazi, lai man buutu jautri, bet taa no alkohola izvairos. Kursh man pateiks ka nedzert ir stulbi?

4 0 atbildēt

Man ir divu veidu pohu ārstēšanas metodes:

a)kad nākamās dienas otrajā pusē ir jāsēžās pie stūres(parasti gan necenšos tā darīt, bet retu reizi ir nepieciešamība)

b)kad nav nekur jābrauc.

Pirmajā gadījumā - lai vai cik nepatīkami tas neizklausās, bet pirmais, ko pamostoties mēģinu izdarīt ir liela glāze ūdens, pēc kuras cenšos atbrīvoties no kunģa satura.Pēc patīkamā pasākuma cenšos kārtīgi paēst(treknu ēdienu), uzdzerot to ar lielu daudzumu piena.Ja sāp galva, tad šī procesa laikā cenšos iedzert arī kādu pretsāpju tableti(tukšā kunģī to darīt nevajag).Pēc tam mēģinu iespēju robežās doties ārā un ja atļauj laika apstākļi un sirds darbība, tad cenšos paskriet vai sliktākajā gadījumā vismaz kārtīgi izstaigāties.Pēc tā, vēsa duša un kārtīgas pusdienas, kurās cenšos ēst soļanku vai boršču un kārtīgu otro ēdienu, piedzerot to pašu iepriekš minēto pienu.Parasti pēc šāda scenārija ap kādiem +/- 4iem pēcpusdienā varu sēsties pie stūres(ko vienmēr pirms tam pārbaudu iepūšot alkometrā).

Otrs variants - ja nekur nav jābrauc, tad pēc pamošanās cenšos kārtīgi paēst, iedzerot kādu pretsāpju tableti.Pēc tam obligāti tiek iedzerts alus, kam seko brīva improvizācija par tēmu.Ja spēki atļauj, tad diena aktīva, ja nē tad dīvāns ar tv pulti klēpī.Vairāk par 2iem aliem gan nedzeru, jo tad pohu lāpīšana pārvēršas nākamajā balles dienā. emotion

p.s. - vislabākais variants, protams ir lai pohu nebūtu vispār! emotion

4 0 atbildēt

tāpēc vienreiz brīnījos, kāpēc 1x pēc karstākas ballītes (vnk iepriekšējā dienā nebija ēsts, tāpēc dažas šampja glāzes beidzās ļoooooti bēdīgi nākamajā dienā) iedzēru dinamītu un viss - galvas sāpes, nogurums, sliktā morālā sajūta pazuda kā ar roku noņemts.

Mans ideālais variants - paštaisīta aukstā zupa, ar daudz daudz kefīra. Tajā, kā zināms, mazs procentiņš ir, tā ka teorētiski sanāk "lāpīšanās" - bet vismaz veselīgāka emotion

Ā, un jā, kā iepriekš teica - organisms pats pasaka priekšā. Parasti ir divas galējības - vai nu ēst gribas visu laiku vai nemaz - tikai ūdeni.

4 0 atbildēt

es rīkojos šādi, ja nav nekur jāiet 

sakrāmēju pilnu datorgaldu ar visādiem dzeramiem un pārtiku- gaļa (visāda veida un pēc iespējas vairāk) konfektes,zupas visu ko vien varu iedomāties un atrast leduskapī. Tad aizstaisu aizskarus,durvis lai nekas netraucētu,apsēžos pie datora (man tāds baigi liels un ērts krēsls) ieslēdzu kādu filmiņu vai interesantu tv pārraidi (humoristisku) un varu tā visu dienu nosēdēt,vakarā iedzeru kādu aliņu un viss kārtībā! Bet jau kaut kur vajag tad labas brokastis , pretsāpju ripiņa un kāds dzeramais (pēc noskaņojuma)

4 1 atbildēt

2. Ūdens, jā no pohu rītā iedzerot glāzi ūdens-vienlaga gāzētu vai parastu (gāzētu labāk) uzsit atkal reiboni un ir sajūta, ka atkal esi vafelītē, aizej uzpīpē-tieši tas pats notiek.. nu vismaz man un dažiem maniem draugiem

3. - Taurīns, enerģijas dzērieni un kafija pohu rītā ir tīrākās muļķības, ka palīdz, tieši pretēji, tas dehidridē organismu vēl vairāk un cilvēkiem ar vāju sirdi tas var beigties letāli.

6. Tā kā pie mums tādus mēslus nepārdod, jādzer alus, alū ir daudz B vitamīnu..

11. Man vislabāk palīdz tomātu sula-dzīvē vsp nekad nedzeru tomātu sulu negaršo, bet uz pohām palīdz labi, buljons-uzvāra kādu roltonu vai maggi 5min un jūties paēdis un palīdz pret pohām un jā, ja nākamā diena brīva var iekapāt kādu aliņu, vai ja esi noskaņojies un jauniem piedzīvojumiem kko grādīgāku.. bet nu man parasti ar pāris alēniem pietiek, tad atkal var laizt dzīvē.

3 0 atbildēt

Taukaina pārtika ir garām. Pirmām kārtām tas sit pa aknām, kuras jau ir nogurušas, otrkārt, ir nepieciešams vēl vairāk šķidruma, lai ne tikai savestu sevi kārtībā, bet ļautu vieglāk taukiem pārstrādāties. Ja pohās izdzer litru minīša, tad ar taukainu pārtiku tie būs 2 litri + vēl ja šādi regulāri darīsi, sapisīsi sirdi, jo tai būs jāpumpē vēl un vēl tas šķidrums, nieres filtrēs vairāk kā vajag. Tāpēc taukus aizvieto ar vienkāršajiem ogļhidrātiem - cukurs, medus. Tas arī līdzēs.

4 1 atbildēt

Nu nez, es ja tā normāli atlaižu, tāpat esmu otrā rītā vēl tās šķībs un slidens. Un kad sāk iziet, tad mans brīnumlīdzeklis ir kola - atspirdzinošs šķidrums kā ne kā, cukurs, kofeīns u.c. nejaukas lietas!

3 0 atbildēt

pret paģirām palīdz sadzerties labi daudz ūdentiņa jau pirms ir doma vilkties mājās. klubā pēdējo stundu paņemu minīti un dzeru, kamēr līst pa acīm ārā, nākamajā dienā pamosties laimīgs. vēl pirms tusiņa labi paēdu, jo treknāku, jo labāk. ja zinu, ka varētu būt reti sūdīgi un nākamaja dienā  ir iespēja, ka mocīs galvassāpes, ieņemu tabletīti jau pirms gulētiešanas.

un, protams, nākamajā dienā sātīgas brokastis, ja vien var ieēst.

3 0 atbildēt

nu uz pohām vislabaakais ir iedzert vēl.

3 0 atbildēt

Nu jāsamet viss kopā un būs ideāli :D viens pazīstams jau gandrīz atstiepās, lietojot alkoholu ar enerģijas dzērienu ^.^

2 0 atbildēt

Vienozīmīgi kefīrs ! kefīru jāizdzer pirms alkahola lietošanas kā arī pēc alkahola lietošanas un viss būs ok !

3 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »