local-stats-pixel fb-conv-api

Pludmales top107

36 0

pasaules labāko pludmaļu top 10. PS. bildes nav sakārtotas pareizā secībā.

1. Copacabana, Brazīlijā jau ne pirmo reizi tika atzīta par pasaules skaistāko pludmali. tā izstiepjas garumā vairāk nekā 3 jūdzes (4,5 km) tieši priekšā viesnīcai Rio de Janeiro.  Ainava ir elpu aizraujoša kā granīta klintis ieskauj līci. Pilsēta piedāvā dažas lielas pavadīšanas  iespējas: iepirkšanās centrus, kinoteātrus, modes un juvilierveikalus, kā arī regulāri restorānus un naktsklubus. Vasaras sezona ilgst no Decembra līdz Februārim, un temperatūra ir 25° C līdz 35° C. Pludmale piedāvā arī lieliski pavadīt laiku spēlējot tenisu un citas spēles.

2. Waikiki, Havaju salās, viena no pasaulē slavenākājām pludmalēm, tā atrodas Oahu salā, un piedāvā apmeklētājiem salas šarmu ar labakājām ērtībām, tūrīsti no visas pasaules apmeklē šo salu, kā arī slavenības. Labākais laiks, lai apmeklētu salu ir no Decembra līdz Marta beigām, bet labākos piedāvājumus var atrast no Aprīļa līdz Decembra vidum. Vasarā temperatūra svārstās apm līdz 30° C.

3. Cancun, Meksikā. Pludmales, pludmales un vairāk pludmaļu. Cancun piedāvā visiem : luxusa klases apartamentus un nepārtrauktas ballītes.pludmale piedāvā 250 saulainasdienas, kas palīdz tūristiem īstenot savu mērķi. septembrī un oktobrī varat baudīt vētras.

4. Surfer`s Paradise, Austrālijā. Miljoniem apmeklētāju brauc uz turieni sērfot, peldēties, ballēties, un sērfot vairāk un vairāk. turklāt pludmales apmeklētāji var apmeklēt vairākus atrakcijas parkus, un filmas. Ja tas nepadara jūs nogurušu tad apmeklējiet bārus un klubus, vai arī kasino. visvairāk apmeklētāju ir starp decembri un februāri. un tad ir tās reizes kad pludmalē ir ļoti karsts, tādēļ neaizmirstiet saulescepures.

5.  Negril, Jamaica. Diemžēl informāciju neatradu. :(

6.  South beach, Florida. Jūs ballēsieties ļoti daudz. Pludmale pati ir ļoti liela, šai pludmalei ir ļoti liela sociālā pieredze, te varēs lieliski sauļoties. Labākais laiks no novembra līdz aprīlim kad parējos kontinentos ir auksts.

7. Natadola beach, Fiji. Pārsteidzoši, Fidžī ir ļoti silts, bet nekad nesasniedz extremu temperatūru. šī pludmale atrodas uz Fiji galvenās salas Viti Levu, un , iespejams tur ir skaistakās balto smilšu pludmales. Natadola piedāvā dabas skaistumu, kā arī darbibas pie kurām labi pavadīt laiku, piemēram kā zirgu izjādes. ja jums patīk viegls un sauss laiks tad apmeklējiet pludmali no maija līdz oktobrim. bet silti un mitri tur ir no novembra līdz aprīlim.

8. Boracay, Philippines. Arī informāciju neatradu.. bet bildes gan būs. :)

9. Tenerife, Canary Islands. Sēžot ļoti tuvu ekvatoram, kanāriju salas piedāvā apmeklētājiem veselu gadu ilgu stabilu laiku. Tenerife ir lielākā daļa no Kanāriju salām. laiks ir gandrīz ideāls sākot no 20° C līdz 25° C, un ūdens temp svārstās no 19° C līdz 22° C.iespaidīgi, šī sala gadā saņēm tikai 30 lietainas dienas

10. Phi Phi, Thailand. Pirmais darbs ir rezervēt iepriekš, it īpaši ja jūs vēlaties iegūt labāko istabiņu viesnīcā. jebkurā gadijumā phi phi ir divas salas : Ko Phi Phi Leh (mazāka) Ko Phi Hi Don (lielāka) , un abās ir daudz smalku restorānu bāru un kafejnīcu. salasir diezgan pilnas novembrī un janvarī, jo tas ir tad kad debesis ir zilas un ūdens ir mierīgs, un gaiss sausāks.

36 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

atbildot uz Back komentāru "gribeetos tailandee pabuut ;) "  es arī- tailandē, un vēl arī havajāaās. <33

0 0 atbildēt

Es visur gribētu pabūt ;D

0 0 atbildēt

Tenerifē neizskatijās,ka uz turieni ļoti gribētos,bet u pārējām visām 100 % :)

0 0 atbildēt

atbildot uz Erlands komentāru "Tenerifē neizskatijās,ka uz turieni ļoti gribēt... "  tur vnk bildes nevarēju atrast.. bet tur ir dienvidu daļa.. citās daļās tenerīfē ir tikpat skaisti kā visās šitajās bildees. ;))

0 0 atbildēt

es arī gribētu aizceļot uz visām

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

gribeetos tailandee pabuut ;)

1 4 atbildēt