local-stats-pixel fb-conv-api

Pirātiskais serveris ar failiem 65TB apjomā18

10 0
Sestdien Zviedrijas policijas pārstāvis paziņoja, ka dzīvokļu pārbaudes laikā Stokholmas piepilsētā policija atradusi serveri ar datiem 65TB apjomā. Policija uzskata, ka šis ir nozīmīgs pavērsiens cīņā pret nelegālo failu izplatīšanu.

Henriks Pontens, Zviedrijas Pirātisma apkarošanas biroja (Swedish Anti-Piracy Bureau) preses pārstāvis, piebilda, ka šis ir lielākais pirātiskais serveris, kāds jebkad konfiscēts Zviedrijā.

Policija pārmeklēja dzīvokli Brandbergenas pilsētā Stokholmas dienvidu daļā pēc tam, kad birojs februāra sākumā iesniedza ziņojumu par to. Servera īpašnieks tika nopratināts, taču neilgi pēc tam atbrīvots, jo servera konfiskācija bija galvenais uzdevums.

Pontens uzskata, ka serveris ir starptautiskā pirātu tīkla „The Scene” sastāvdaļa, kas apgādā tādu interneta vietņu, kā The Pirate Bay, lietotājus ar materiāliem, kas aizsargāti ar autortiesībām.
10 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000
blje man vispaar ,kad bijusii vecene konfisceeja cieto ,tagad nj*s ar diviem ! viens 10 Gb otrs 6Gb ! blje tik nesmejaties ! :(
4 0 atbildēt
ak jā revolutiontt.net vēl iet ;) tas gan nav lv, bet tur vispār 100% svaigākais stuffs, filmas, hdtv formāts, seriali, spēles, softi, mūzika utt pa tiešo no scēnas...
4 0 atbildēt
Kas vispaar latvijaa notiekas tgd ar torrentiem? viss labais jau ir sleegts laikam :D Pakomenteejiet kaads ko juus lietojat piem, man skjiet ka vieniigais ko neaizveera kur biju regjistreejies ir fileshare.lv bet tur nav nekaa, kaads var kko labu ieteikt? man galvenais lai jaunos seriaalus met un multeniites
4 0 atbildēt
un pasjkatoties uz latvijas torrentiem khm... :))
4 0 atbildēt
man ir 2pc mājās 1s 250gb otrs 1,5tb.
3 0 atbildēt
PSc, 65 tb
3 0 atbildēt
man visi agrākie LV torrenti vairāk nav :( nav pieejas, laikam jau slēgti pasaka apmēram "jums nav pieejas", bet ir... tagad tikai d*noid.com, pirate bays un vēl šādi tādi.
3 0 atbildēt
Psc....
3 0 atbildēt
TheOne tu vispaar zini ko noziimee cpu? izskataas ka neeeee
3 0 atbildēt
:D
2 0 atbildēt
labaak nesakiet neko, es plaanoju juus visus mentiem stuchiit
2 0 atbildēt
tas revolutiontt.net ir normala atrumaa??
2 0 atbildēt
100% ka varētu būt TPB kāda daļa no failiem hostēta....
2 0 atbildēt
par Underworld piekrītu...laba filma...bet beigas trešajai daļai ir sākums pirmajai! :D
2 0 atbildēt
damnit!!!!!!!!! nu kur tagad mēs dabūsim Scēnas matriālus, tb kvalatīvu stuffu?!? Vaaks!!!!!! ps iesaku jauno underworld vakar nolūrēju dvdripu ;) riktīgi labs ;)
2 0 atbildēt
man pasham cpu atminja ir biki paari 1 terabaitam un man nav nekaads serveris
3 1 atbildēt
revolutiontt.net vispar nevar reg :( pasakiet vel kadus torrentus
1 0 atbildēt
tad jau jānovelk kādu jauno filmu no pirātkrasta.. :D
1 0 atbildēt