local-stats-pixel

Peru iedzīvotājiem atļāva ierasties darbā dzērušiem2

4 0
Peru augstākā tiesa paziņoja, ka darbinieks, kurš ieradies darbā „neskaidrā” stāvoklī, nevar tikt atlaists par savu rīcību, ziņo BBC News. Kā paziņoja augstākās tiesas pārstāvis, cilvēka atlaišana no darba par alkohola lietošanu darba laikā ir sods, kas nav salīdzināms ar izdarīto pārkāpumu.

Peru tiesa lika organizācijai, kura piecus gadus atpakaļ atlaida apkopēju Pablo Keio (Pablo Cayo) par to, ka viņš ieradās uz darbu piedzēries, atjaunot viņu atpakaļ darbā. Kā paziņoja tiesneši, Keio atlaišana no darba nebija nepieciešams, jo sava darba pienākumu pildīšanas laikā viņš nepielaida nekādu kļūdu.

Peru darba ministrs paziņoja, ka šāds tiesas lēmums var kļūt par sliktu piemēru citiem darbiniekiem. Juristi savukārt atzīmēja, ka šāds lēmums ir pretrunā ar likumu, kurš aizliedz ierasties darbā dzērušam.

Taču viens no septiņiem tiesnešiem, kuri pieņēma lēmumu atjaunot atlaisto apkopēju savā iepriekšējā darbavietā, paziņoja, ka šī lieta vēl reiz netiks apskatīta.
Reklāma
Reklāma
4 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000
Isteniba taisniba tur ir...Lai ir piedzeries, bet ja dara pilda darba funkcijas tad po... Tas butu jautri iet uz skolu dzeruma, bet nu Latvija ir tada maza krizite ka pat atlauties nevar.. .Alkahols maksa naudu :D
2 0 atbildēt
Jā, vēl kaut ko! Lai te pālī pa darbu nēsātos un voncītu pa visu kantori. Skuju!
0 0 atbildēt