local-stats-pixel

Pepša pudelē prezis13

7 1
Tiesa piesprieda, ka kompānijai Pepsi ir jāizmaksā kādam Indijas iedzīvotājam 23 tūkstošus rūpiju (aptuveni 470 dolāru) lielu kompensāciju par traumu veselībai, kuru izraisīja kāda Pepsi pudele, ziņo aģentūra IANS. 2003. gadā Sudeš Šarma (Sudesh Sharma) vietējā veikalā iegādājās divas Pepsi pudeles un vienā no tām atrada netīrus piemaisījumus. Otrajā pudelē, kuru vīrietis nepaspēja atvērt, atradās prezervatīvs.

Pēc tam, kad vīrietis iedzēra no pirmā pudeles, viņam sākās vēdersāpes un galvas sāpes. Vēlāk viņš nespēja vairs mierīgi pagulēt naktīs un pēc veselības stāvokļa pasliktināšanās nācās vērsties pie ārsta.

2006. gadā tiesa jau piesprieda Pepsi izmaksāt 23 tūkstošus rūpiju kompensāciju vīrietim un 100 tūkstošus rūpiju (nedaudz vairāk kā divi tūkstoši dolāru) naudas sodu. Taču kompānija šo lēmumu apstrīdēja un atteicās atzīt savu vainu notikušajā.

Pepsi pārstāvja vārdiem, pudelēs varēja atrasties viltots dzeramā saturs, kuru nelegāli ražo ar Pepsi marku. Viņš arī atzīmēja, ka Šarma nespēja atvest jebkādus pierādījumus par šī dzeramā pirkšanu.

Tiesa ņēma vērtā Pepsi argumentus vērā un noņēma naudas soda izmaksu, taču uzskata, ka par nekvalitatīva produkta atrašanos veikalos, atbildību tomēr ir jānes tai kompānijai, kuras nosaukums minēts uz iepakojuma, tāpēc naudas kompensācija vīrietim palika spēkā.
Reklāma
Reklāma
Reklāma
7 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 13

0/2000
tad nu gan naudu no pepsi nokasa-veselus 470 dolarus emotion tagad pepsi draud bankrots un tapec vini tagad saks skiadit pepsi ar udeni 50/50 emotion
6 0 atbildēt
emotion kāds gan jau nobeidza pudelē... jūtu līdzi
5 0 atbildēt
nu pē!
4 0 atbildēt
Man ir aizdomas, ka viņš pats iebāza to prezi pudelē lai nokāstu naudu no Pepsi.
4 0 atbildēt
Britnija tur baigi smuka, bet pepsis ir suuds visiistaakais!
5 1 atbildēt
Nu bet logiski! Ja cilveki zin,ka tas ir totaals himikalu samaisums un taa pat to ar lielako prieku dzer,tad kada ir starpiba,kas tur vel butu piemaisits,ja tapat ir fatals nobeigums! Pashi vainigi,neviens jau nespieda! :D
5 2 atbildēt
wow veseli 470 dolāri, Pepsi ar šitādiem drīz bnkrotēs!
3 0 atbildēt
Pepsi nebankrotēs. Bet Indijā 470 dolār ir baigā nauda. Vecis uzreiz palika bagāts.
3 0 atbildēt
homo Precizak nu vnk nevareja izteikties!!! + emotion emotion emotion
4 2 atbildēt
Es vienmeer dzersu pepsi....
2 1 atbildēt
pediņlimpene
4 4 atbildēt
uzkodaaas gumija:D
0 0 atbildēt
kur tad ir tas prezis?emotion emotion emotion
0 0 atbildēt