local-stats-pixel

Pēdējā sadaļa no skūpstiem5

10 3
Elpo reizē. Vakaros, kad ejat gulēt vai jums ir kāds tuvības brīdis, ieņemiet pozīciju viens virs otra tā, lai jūsu vēderi saskartos. Savienojiet lūpas skūpstā tā, lai aptvertu viens otra lūpas. Tad mēģiniet elpot viens otrā: viens ieelpo - otrs izelpo un otrādi. Tā ir burvīga kopā saplūšanas vienotības sajūta. Tikai laiku pa laikam ir jāievelk arī kāds malks svaiga gaisa.

Atrodi vietu skūpstam. Sieviete paņem piecus dažādus smaržu avotus vai smaržīgas eļļas, tad iesmaržo ar tām dažādas vietiņas uz sava ķermeņa. Partnera uzdevums ir atrast tās pēc ožas un noskūpstīt. Lai partnera sajūtas būtu spēcīgākas, tam ieteicams aizsiet acis.

Skūpstu dienasgrāmata. Mēģini reģistrēt katru patīkamo skūpstu. Zinu, cik tas ir grūti, bet tas nav neiespējami, ja pie tā piedomā. Gada beigās tu vari pasniegt draugam milzīgu pārsteigumu un kopīgā atmiņu vakarā atcerēties šos laimes brīžus. Skūpstu brīžu pierakstam vari izmantot visdažādākās lietas, kuras raksturotu šo notikumu: kino vai teātra biļetes, viesnīcas ziepju papīrīti, kafejnīcas rēķinu u. tml.

Skūpsti kino. Tā ir jau tradicionāla mīlas pārīšu pulcēšanās vieta drēgnajos rudens vakaros. Tumsa un tuvība ļauj viens otram dāvāt mīļus glāstus un skūpstus, īpaši netraucējot citus skatītājus. Kino ir pat cīņa par labākajām vietām pēdējā rindā - mīlētāju rindā.

Skūpstu vabole. Pastaigājoties pa pilsētu kopā ar draugu, varat sākt spēli "Skūpstu vabole". Norunājiet, ka katru reizi, kad ieraudzīsiet VW vabolīti, skriesiet viens pie otra, saucot "skūpstu vabole", un sniegsiet viens otram skūpstu.

Skūpsts uz degungala. Ja nevēlaties vai nav iepējams kaislīgi skūpstīties, varat vienkārši pateikt "es mīlu tevi", pienākt klāt un mīļi noskūpstīt deguna galiņu vai vienkārši paberzēties deguniem.

Skūpstu skaitītājs. Varat noteikt zināmu laika posmu starp skūpstiem vai zināmu skūpstu skaitu noteiktā laika sprīdī. Tikai laika sprīdis jānosaka diezgan īss, lai spēle būtu interesantāka. Uzlieciet taimerī zvanu, kad iespējams nākamais skūpsts. Spēle palielina ilgas un rada nepacietību pēc nākamā skūpsta;

Skūpstu skaitītājs II. Nosakiet abiem zināmu skūpstu vērtību skūpstu skaitītājam. Noteiktajā laika sprīdī var veikt noteiktas vērtības skūpstus. Piemēram 100 p/10 min. Vislielākā vērtība ir ilgam skūptam uz lūpām, tas atbilst 10 skūpstiem uz vaidziņiem. Vari izvēlēties vienu ilgu skūpstu vai 10 īsus mīļus skūpstus.

Morzes ābeces skūpsti. Ja jūs ar draugu abi iemācāties Morzes ābeci, varat savus mīlas vēstījumus nodot ar skūpstu palīdzību.

Skūpstu un ziedu ceļš. Rītā, kad vēlies pārsteigt savu mīļoto, ar skūpstu konfektēm izveido iezīmētu ceļu, tad ar lūpukrāsu uz spoguļa uzraksti, lai ielūkojas dušas telpā, un, kad viņš atvērs dušas kabīni, ieraudzīs, ka tā izklāta ar ziediem. Pievieno zīmīti: "Tagad, kad es skūpstīju zemi zem tavām kājām un mazgāju tevi ziedu dušā, kļūsti par manu izredzēto.” Tad abi turpat saplūstiet skūpstos. Tas būs tiešām patīkams pārsteigums savam mīļajam.

Kaķa skūpsts. Vakarā, kad tavs mīļotais atpūšas pie TV un ērti iekārtojies krēslā, nometies pie viņa kājām un murrādama mīļi glaudies klāt - aizrauj viņu nost no TV, saplūstot kopā mīļos, kaislīgos apskāvienos.

Skūpsti liftā. Lifts ir neliela, slēgta, kustīga telpa. Skūpsti liftā ir aizraujoša un riskanta spēle. Nekad nevar zināt, kad durvis atvērsies un kas ienāks. Jāņu nakts skūpsti. Jāņu nakts ir laiks, kad tiek atļautas dažādas seksuāli brīvas izrīcības, dodieties naktī papardes ziedu meklēt. Kādā zālainā pļavā nometiet visas drēbes un vārtieties rasā. Baudiet vasaras nakts burvību skūpstos un apskāvienos.

Skūpsti tornī. Atrodiet apkaimē visaugstāko celtni, uzkāpiet uz jumta vai pēdējā stāvā. Tad baudiet viens otra skūpstus. Tā ir burvīga sajūta - būt vienam otra skavās, kad visa pilsēta ir zem tavām kājām. Baudiet brīvību un zvaigžņotās debesis virs galvas.

Skūpsti auto. Automašīna daudziem tagad ir otrās mājas, vieta gan ir šaura un ne sevišķi ērta, tomēr diviem jauniem, draiskiem cilvēkiem ir desmitiem veidu, kā dāvāt skūptus mīļotajam, sēžot auto.
Reklāma
10 3 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000
2. bilde labā, bet raksts ar tīri noderīgs!
3 0 atbildēt
hmm :) :D
1 0 atbildēt
baigi labās bildes emotion
1 0 atbildēt
''Skūpstu vabole'' emotion
1 0 atbildēt
raksts - pilnigs mesls
0 0 atbildēt