local-stats-pixel fb-conv-api

Pazudušajā „Air France” lidmašīnā bijis arī Igauni2

Senegālas varas iestādes ziņo, ka tās krastu tuvumā, iespējams, atrastas pazudušās "Air France" lidmašīnas atliekas.

Par to, ka Senegālas teritoriālajos ūdeņos, iespējams, atrastas lidmašīnas atlūzas, Senegāla informējusi Brazīlijas jūras kara spēku vadību, taču oficiāli šī ziņa nav apstiprināta. Pazudušajā lidmašīnā atradies arī viens Igaunijas pilsonis. Pēc „Air France” sniegtās precizētās informācijas starp pasažieriem 61 bija Francijas, 58 Brazīlijas, 26 Vācijas, deviņi Itālijas, deviņi Ķīnas, seši Šveices, pieci Libānas, pieci Lielbritānijas, četri Ungārijas, trīs Īrijas, trīs Norvēģijas, trīs Slovākijas, divi ASV, divi Marokas, divi Polijas, pa vienam Argentīnas, Austrijas, Beļģijas, Dānijas, Dienvidāfrikas Republikas, Filipīnu, Gambijas, Horvātijas, Igaunijas, Īslandes, Kanādas, Krievijas, Nīderlandes, Rumānijas, Turcijas un Zviedrijas pilsonim. Visi 12 apkalpes locekļi - trīs piloti un deviņas stjuartes - bija Francijas pilsoņi. Jau ziņots, ka virs Atlantijas okeāna no radara ekrāniem pirmdien pazudusi „Air France” pasažieru lidmašīna ar 228 cilvēkiem.Lidmašīna bija ceļā no Brazīlijas pilsētas Riodežaneiro uz Parīzi.
Svētdienas vakarā neilgi pēc izlidošanas no Riodežaneiro lidostas lidmašīna pazudusi no radaru ekrāniem un nav nolaidusies galamērķī noteiktajā laikā — pulksten 11.10.
Lidmašīnā bija 216 pasažieri un 12 apkalpes locekļi. Starp pasažieriem bija 126 vīrieši, 82 sievietes, septiņi bērni un viens zīdainis. "Air France" preses sekretārs Fransuā Bruss paziņojis, ka pēdējā ziņojumā pilots ir teicis, ka lidaparāts ieiet spēcīgā turbulences zonā. Pēc tam lidmašīnas elektrotīklā noticis īssavienojums un sakari ar to pārtrūkuši. Tiek pieļauts, ka lidmašīnai varēja iespert zibens. Kā teikts "Air France" paziņojumā, lidmašīna bija ekspluatācijā no 2005. gada. Pēdējā pārbaude veikta šā gada 16. aprīlī.
4 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Traki...!
0 0 atbildēt
Turbulence droši vien nonesa lidmašīnu zem mākoņiem un tur arī tai iespēra. Elektronika izgāja no ierindas īssavienojuma dēļ un cauri bija. Drausmas!!! Klusuma brīdis bojā gājušajiem...
0 0 atbildēt