local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules čempionāts futbolā garīdzniekiem4

3 0
Vatikānā sācies, pēc skaita trešais, Clericus Cup futbola turnīrs. Tas, savā ziņā, ir garīdznieku pasaules futbola čempionāts, kurā piedalās 16 komandas, spēlētāju vecums kurās ir no 19 līdz 57 gadiem. Komandas ir sadalītas četrās grupās, kurās tiks noteikti izslēgšanas spēļu dalībnieki. Turnīra fināls notiks 23. maijā Romā, īsi pirms Čempionu līgas finālspēles, vēsta BBC. Clericus Cup reglaments tomēr nedaudz atšķiras no pierastā. Tas pieļauj spēka spēli, bet ir kategoriski aizliegtas diskusijas ar tiesnesi un nedrīkst arī spēlēt svētdienās. Bez tam, spēles laikā tiesneši nedisciplinētiem spēlētājiem rāda gaiši zilu kartiņu, kas nozīmē noraidījumu uz piecām minūtēm.
Nav izslēgts, ka pēdējais jaunievedums tiks izmantots arī „lielajā futbolā”. Vismaz, to gatavojas apspriest 28. februārī Ziemeļīrijā notiekošajā FIFA komitejas sēdē.
3 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
:D Super! :)
1 0 atbildēt
kaadu veel gaishzilu kartinju!!!!! Tikai ne hokeja elementus futbolaa! Nebojaajat skaisto speeli! Bet runaajot par sho tad draudziiba uzvar te vienmeer! :D :D :D :D :D :D
0 0 atbildēt
Butu smiekligi redzet ka pats pavests bumbu pa laukumu dzena :D
0 0 atbildēt
Kartiņu sistēmu gan futbolā nemainīs, tas es domāju ir vairāk kā skaidrs ;)
0 0 atbildēt