local-stats-pixel

Pasaulē vieglākais telefons8

5 1
Izraēlas kompānija Modu Mobile izstrādāja pašu vieglāko telefonu pasaulē, ziņo www.absolutegadget.com, kurš specializējas uz datortehnoloģiju jaunumiem.

Jaunums no kompānijas Modu Mobile jau ticis reģistrēts Ginesa rekordu grāmatā kā pasaulē pats mazākais un vieglākais mobilais telefons. Mobilā telefona svars ir tikai 40 grami, bet biezums 7,8 milimetri, augstums 3,7 centimetri un platums 7,2 centimetri.

„Neskatoties uz savu mazo izmēru, šī ierīce spēj izpildīt visas mūsdienu mobilo telefonu funkcijas. To var izmanto pa visu pasauli, sūtīt sms ziņojumus, tajā ir iebūvēts skaļrunis, Bluetooth, MP3 atskaņotājs. Mobilā telefona atmiņas apjoms sastāda 1 gigabaitu, kuru var izmantot kā flesh-atmiņu”, - stāsta kompānijas viceprezidents Zaks Veisfelds (Zack Weisfeld).

Viena no šī telefona aparāta priekšrocībām ir tā konstrukcija, kura ļauj integrēt aparātu citās ierīcēs, piemēram, datorā, GPRS navigatoros, ciparu fotokamerās, būtiski palielinot iekārtas funkciju klāstu.
Reklāma








5 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000
Besī mazi telefoni, man patiik, lieli, lai juut vai staav kabataa vai nee, ar tiem mezajiem vislaik jaaraustaas, ka tik nav pazudis
5 0 atbildēt
kruts man taadu vaig
2 0 atbildēt
vovo jeeega no siim mazajiem telefooniem
1 1 atbildēt
sito i phone vietaa vareetu labaak.....
1 1 atbildēt
neparocīgs.. :/
0 0 atbildēt
Ja jaa visiem tagad Iphone tikai nevienam neredz ka taads buutu un shitais ir kaarteejais suuds ko pakaast, labaak pieturos pie klasikas 5500d Sport - Juutama Kvalitaate un alus pudeles gan gruuti ataisiit :)?
0 0 atbildēt
telefonam jābūt smagam, lai jūt kabatā un lai nav sajūta, ka tur rokā kaut kādu lētu plastmasu.
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt