local-stats-pixel fb-conv-api

Paraksties_par_brīvu_internetu!37

218 4

Tātad,
Mums vajag savākt 10.000 parakstus līdz 13.02 lai Mūs neizspiegotu uz katra klika kuru veicam internetā.
Jau parakstījuši: 4.705
Savācam vēl: 5.295

Personīgi es šaj statistikai, parakstu skaitam sekoju līdzi daudz nopietnāk un dziļāk, kā jebkad esmu kaut ko gaidījis internetā, kāda tuva/mīļa cilvēka parādīšanās online @ Draugiem.lv vai vēstules gaidīšana no viņa ir kas daudz,daudz mazsavarīgāks.
Šis ir tas, kas šobrīd ir aktuāls un svarīgs Mums visiem. Tādi saiti, kā Delfi un TVnet atbalsta ACTA, tādejādi nepublicējot informāciju par to, kā šo vājprātu apturēt un dzēšot jebkādus komentārus, kas satur informāciju ar to kā šo apturēt.
Vispār nesaprotu, kā ko tādu kaut kāds "Ģēnijs" var izsmadzeņot. Nekur publiski netika paziņots, pat mēdiji klusēja, līdz jau bija par vēlu un pievienošanās ACTA tika parakstīta. Tādejādi atstājot Mūs visus bez balss tiesībām. Jau iepriekš zināju par ACTA aktivitātēm citur, bet par to, ka kāds "Ānuss" taisās parakstīt papīrus par to, ka Latvija pievienojas ACTA i' iedomāties nevarēju.
Tagad mums ir jāizdara pavisam vienkārša lieta, jāiet un jāparakstās @ManaBalss.lv ŠEIT. Tas prasīs Jums maksimums 2 minūtes.

@ManaBalss.lv varat izlasīt aprakstu, kas un kāpēc.

Īsumā:
Par tādām PRET-pirātisma organizācijām kā PIPA un SOPA droši vien visi nav dzirdējuši. Tātad arī viņas cīnījās pret pirātismu, bet ACTA ir daudz spēcīgāka, viņa ne tikai cīnīsies par to lai aivērtu Latvijas Bittorrent Trakerus, tādus kā Fano u.c., bet arī cīnīsies par to lai Trakeru (Torrentu) lietotāji tiktu sodīti. Un to viņi varēs izdarīt pavisam vienkārši. ACTA var darīt gandrīz visu, pārkāpt jebkādas privātuma robežas, Tevi praktiski izsekot, protams interneta vidē, bet cietēji būs visi.
Tavs interneta provaideris būs spiests dot ACTA informāciju par Tevi, so on, visi cietīsim. Tāpēc to labāk apturēt, pirms tas viss sācies.
Protams būs alternatīvas, tās būs vienmēr, bet par brīvību internetā es domāju ir jācīnas, par vienīgo brīvību kas mums atlikusi.

Tātad, parakstamies @ManaBalss.lv ŠEIT!
Par ACTA varam palasīt arī ŠEIT.
Paldies.
emotion

/Pāris video, lai Jūs saprastu mazliet precīzāk. @ YouTube.
/Kā arī pāris bildes. @ Google.

Reklāma




218 4 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://fucklimits.info
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 37

0/2000

Vretu jau parakstities, bet takaa to jadara caur katkadam bankām, nesanāks

21 0 atbildēt

Tas nebūs normāli ja viņi redzēs visu ko darīšu pc, pat redtubē nevarēšu pasēdēt normāli.-.-

13 0 atbildēt

es parakstīšu, bet nah caur i-banku tas jādara?

13 2 atbildēt
Jau parakstījuši:  5102 Savācam vēl: 4898 Saņemamies! emotion
4 0 atbildēt

Acta iesuka!!!!!!!!!!

5 2 atbildēt

sorry ,neparakstīšos jo caur bankam,liekas kaut ka dīvaini.....

3 1 atbildēt

Sen parakstos, caur i-banku, un nav bijis, ka no konta pazūd nauda, jo tāpat tur baigi lielā nav :D

1 0 atbildēt

protams, es arī drīzāk esmu pret šo brīnumu, bet, nu sorry, ir smieklīgi skatīties kā viens pēc otra izkliedz savu sāpi tā it kā viņa mātei būtu pielikts duncis pie kakla. kāda vienīgā brīvība? te dažam laikam točna visa smadzene ieprogrammēta uz vienu internetu un neko citu. vrb cilvēki vairāk sāks sportot un darīt savā dzīvē kko noderīgu, nevis sēdēs cauru dienu visādās youtubļēs utt. lieciet man mīnusus cik gribat, bet tas ir internets, cilvēki. svaigu gaisu un veselīgu atpūtu jums neviens negrasās atņemt.

6 5 atbildēt

Tātad, katram sevi cienošam ponijam/bronijam/latvietiem IR JĀIET UN JĀPARAKSTĀS!!! Es to diemžel nevaru, jo man nav nepieciešamais bankas konts. Visiem, kuri parakstīsies, es dodu manu svētību.

1 0 atbildēt

kaut kāds idiotisms. un ja man nav tās internetbankas?

0 0 atbildēt

Es ceru, ka šo hujnju nepieņems, bet ja pieņems, tad tas nebūs tik ātri, vai ne? Itkā lasu citur, ka to varot pieņemt kaut vai tagad, bet citur lasu, ka tikai pēc kādiem 5 mēnešiem...

0 0 atbildēt

Nevaru parakstīt :( diemžēl  ... jo manas bankas nav sarakstā

0 0 atbildēt

jau parakstījos, bet tiešām, varbūt cilvēki sāks vairāk sportot un darīt citas labas lietas.

bet bez bezmaksas mūzikas es nevarēšu dzivot, lietošu proxy :D

0 0 atbildēt

Ko jus nemas pa to i banku?Valsts tac krize kautka lavandos no tauas jaiizvelk tac !!!

0 0 atbildēt

tak pisies kas tas par bullshitu ka jāvada internet banka ???? būtu jau ievadijis,bet mēnesi atpakaļ kko tur nogļučiju un nobloķēju nav bijis iemesls viņu tagad atbloķēt

0 1 atbildēt

10.000 balsis emotion nav tā kā par maz.. reāli tur vajag kādus 100.000 un balsot caur banku ta kā negribas 

3 5 atbildēt