local-stats-pixel fb-conv-api

Par i-netu, dzīvi un cilvēkiem4

28 0

Vērojot cilvēku sarunas internetā, nonācu pie secinājuma, cik gan daudzas no tām ir aizskarošas un rupjas. Gluži vai vēlētos tikai "iekost". Neviena jauka vārda. Vai tiešām tā ir, ka cilvēki ir zaudējuši cieņu paši pret sevi? Ja vismaz pret sevi esat to zaudējuši, tad cieniet savus vecākus! Domājams, ka vecāki nav priecīgi dzirdot jūs runājam rupjības.

Internets šķiet tāda vide, kur var noslēpties. Maldīgs priekšstats. Labi meklējot var atrast visu ko vēlas.

šis ir ziemassvētku laiks ziemas, skaistais laiks. Vai tiešām cilvēku sirdis neaizkustina tas, kā sniegpārsliņas gaisā rotaļājas. Kada uzrīt uz degungala, uz pleca. Tas tači ir tik mīļi un jauki, Pacentieties arī Jūs tādi būt! Kurš gan darīs mūsu pasauli labāku, ja ne mēs paši? Mēs paši radam to visu, kas ir ap mums,

Gluži kā zirneklīši tīklus auž. Bites spieto.. Arī mēs varam darīt daudz ko kopā un jautrā kompānijā.:)

Veksmi JUms visiem un pacentīsimies būt iejūtīgāki viens pret otru. Ja cienīsiet citus, tad radīsies arī cieņa pašiem pret sevi:)

Sajutīsimies kā mazi, bērni, kuros mīt tik daudz mīļuma:)))

28 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

emotion++

13 0 atbildēt

Jauks raksts :)

1 0 atbildēt

tas zirneklis ir dzīvē redzēts, bet vairs neatminos kur... lkm kkur cēsu pusē ":D

0 0 atbildēt

NE ziemassvetki nekam neder,necieshu 'pukainus' cilvekus,esmu riebigs dzive,.un riebigs interneta+ te klejo daudz tadu cilveku kas vien prasas la vinjus noslicina vai sadedzina uz sarta. and for the record: Dzive ir suudubedre,kura tu nosliksii agri vai velu,Tapec novelc roza brilles un sac dzivot ka pieaudzis cilveks for fuck sake.

0 0 atbildēt