local-stats-pixel fb-conv-api

Panorāmas rats vecrīgā3

41 0

Vecrīgā darbu sākuši Ziemassvētku tirdziņi. Dažādi svētku gardumi un amatnieku darinājumi nopērkami gan Doma laukumā, kur sastopams arī Ziemassvētku vēstnesis Santa Klauss, gan Līvu laukumā, kur ik dienu gan lielos, gan mazos priecēs arī panorāmas rats.

Cena: 3ls

Vakarā kad Rīga izgaismota skats ir fantastisks. Augšā nav aukstāks kā apakša, tā kā tas, lai jūs nebiedē. Līdz var paņemt termosā karstvīnu, ja nu kas ;) Novēlu sajust strauji tuvojošos Z-svētku sajūtu sevī. Par aukstumu gan nevajag čīkstēt, jo kā zināms - nav sliktu laikapstākļu, ir tikai nepiemērots apģērbs jebšu - sliktam baletdejotājam pauti ar traucē!!

Pirmo panorāmas ratu izgatavoja un uzstādija izstādes vajadzībām jau tālajā 1893.gadā Džordžs Vašingtons Ferris Gale juniors - Čikāgā (80.4m)
Augstākais rats saucas Singapore Flyer un ir 165m augsts, kas ir par 30m vairāk kā Londonas acs ratam. Visvairāk šo te burvīgo ratu protams ir, mums tik tuvajās, Ķīnā un Japanā, kas personīgi man, ar kvalitāti neasociējas.

41 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

varēsim -20 grādos, pacelties 20 metru augstumā tuvāk vējam emotion

1 0 atbildēt

Nav jau nemaz tik auksti! ;DD

P. S. Tur dod sedziņu, lai nenosaltu! ;DD Bet ir labi! :) Iesaku aizčāpot līdz Līvu laukumam! Skats no ratiņa ir fantastisks! :) 

0 0 atbildēt

paldies par info 12h skatijamies ka vinu mochija auksha,ta ari nepiegaju un nepajautaju cik maksas =]]]]

0 0 atbildēt