local-stats-pixel fb-conv-api

Pagäjis gads kopsh shausminoshäs slepkavoshanas Väcijä.17

107 1

Atkal käds pabriesmiigs stästs no Väcijas.Tas norisinäjäs Winnendenes pilseetä apm. 20 kilometrus no Stutgartes.Tim Kretschmer bija pabeidzis sho skolu ar videejäm atziimeem.Vinam bija 17 gadu,vinsh nogalinäja 15 cilveekus un peec tam arii pats sevi.

Vinsh ieradäs savä bijushajä skolä ap 9.30 tajä laikä tur mäcijäs 1700 skolnieku,mugurä vinam bija melns kaujas apgeerbs.

Nekko nesakot vinsh gäja klasees un nogalinäja 9 beernus un 3 skolotäjas.Peec tam veeläk pie skolas vel 3 garämgäjeejus.Ieradäs pirmie policisti,kurus abus vinsh smagi ievainoja.Tä kä vinsh bija labs shäveejs parasti savus upurus vinsh nogalinäja ar tieshu träpiijumu galvä.

Ieroci vinsh bija dabuujis no teeva istabas kur ,atmuukeejot vina glabätuvi, bija to paneemis.Teevu tagad taisäs tiesät,jo vinam bija jaanodroshina pienaaciiga to glabäshana.Ierochi vinam bija mäjäs,jo bija kaisliigs mednieks.

107 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Nu ko teikt, skola ir nežēlīga vieta, gan attiecībās ar skolēniem,gan skolotājiem, saspringums pēdējā gadā ir milzīgs, ja cilvēkam ir nervu problēmas, pieejams ierocis ....

6 0 atbildēt

Pēc 5. bildes spriežot čali skolā apsmējuši - līdz ar to arī aizgāja ciet.

6 0 atbildēt

nesmejieties skolaa par nevienu savaadaak juus arii nogalinaas :(

5 0 atbildēt

nu vecakiem vajadzetu redzet ka bernam ir nelielas problemas .. un tevu vajag notiesat jo nespej savakt savus ierocus .. pareizi dara tiesa ..

4 0 atbildēt

briesmigi :/

3 0 atbildēt

atbildot uz bukka komentāru " tas tik tä,lai kädam tä neliktos pasaku zem... " jā,zinu. Aŗī Vācijā zog,melo un slepkavo. Man jau to kāds teica :))

3 0 atbildēt

klau,tu ar šitādiem rakstiem cel neslavu Vācijai. :))

4 1 atbildēt
WTF avatarsWTF

Kā viņš iemācījās šaut galvā? Viņam laikam bija pieredze šaušanā :/

3 0 atbildēt

mazāk cs dauņiem un gulēt pēc plkst 20.00 un viss būs ok.

3 1 atbildēt

Labs RaksTs :)

2 0 atbildēt

man taa ribjas tie daunji. man ar diemzel klase viens tads macas. bet vismaz neskiet vardarbigi noskanots- drizak miermiligs sizo daunis.

1 0 atbildēt

atbildot uz kessedy komentāru " 2. kur tu taadu bildi izraavi? :D lol randoml... " tädas bildes väcu aviizees bija !Vini greizus faktus par tädu lietu nesniegtu.

1 0 atbildēt

atbildot uz Īblis komentāru " Tu pats gadienā neesi daunis? Un tāds riktī... "

un tu to spried pec kaa?  

0 0 atbildēt

atbildot uz antkila komentāru " man taa ribjas tie daunji. man ar diemzel kla... " Tu pats gadienā neesi daunis? Un tāds riktīgs ?

0 0 atbildēt

atbildot uz kikijs komentāru " klau,tu ar šitādiem rakstiem cel neslavu Vāci... " tas tik tä,lai kädam tä neliktos pasaku zeme :)

0 0 atbildēt

atbildot uz marchello95 komentāru " Kā viņš iemācījās šaut galvā? Viņam laikam bi... " tas bija uzrakstiits aprakstaa :D

2 5 atbildēt

2. kur tu taadu bildi izraavi? :D lol randomly iebaazi :D tasmiits, ka mirushajiem baltas kontuuras apvelk :D

jaa tomeer zheel siikaa...

1 5 atbildēt