local-stats-pixel fb-conv-api

Operation Highjump12

86 0

 

1946 gadā ASV Admirālis  Richard E.Byrd saņem pavēli doties uz Antarktīdu un iznīcināt vāciešu militāro bāzi (search and destroy mission). Par kuras eksistenci ASV valdībai radījušas aizdomas nacistu veiktie ģeoloģiskie Antarktīdas pirmskara pētījumi. Un regulārā zemūdeņu satiksme visa kara laikā, noritēja starp Vāciju un Antarktīdu. Pēdējais piliens aizdomu kausā bija divu nacistu zemūdeņu padošanās Argentīnas varas iestādēm, netālu no Argentīnas krastiem.

Zem Richard Cruzen komandas misija tika palaista 26 augusta 1946 gadā, un beidzās 1947 Februāri, sešus mēnešu ātrāk nekā paredzēts. Karaspēks sastāvēja no 13 kuģiem un 4,700 vīru apkalpes un vairākiem iznīcinātājiem.

Oficālā misijas versija bija veikt militārās mācības ziemas un zemas temperatūras apstākļos. Operācija  izsauca  lielu ažiotāžu jo uz mājām zārkos tika atvesti karavīri, daži vispār bezvēsts pazuduši, un daudzas flotes iznīcinātāju lidmašīnas sadragātas vai pilnībā iznīcinātas. 

Bet viss lielāko ažiotāžu izsauca uzņemtie video materiāli un fotoattēli, kur flotei uzbrūk no ūdens izniruši  lidojoši objekti, un pārvietojas tik ātri, ka flotes antenas tiek norautas no kuģiem. 









86 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

friči visi vēl nav gatavi,viņi gaida īsto brīdi,viņi iznīcinās visu asv,krievus un visus pārējos

5 0 atbildēt

jep! so biju skatijies! vot tgd interese, kur vinji tgd ir?

5 0 atbildēt

Šitās visas teorijas ir interesantas.. un vispār vāciem bija visādas uzpariktes dīvainas.

4 0 atbildēt

laba filmiņa :)

4 0 atbildēt

atbildot uz Runcendorfs komentāru " atbildes gan nav ne uz vienu pašu jautājumu "

Protams mūsu vēsture satur ļoti daudz noslēpumu un šī te ir tikai aisberga redzamā daļa, nemaz nerunājot par mūsdienu tehnoloģijas sasniegumiem, kas tiek turēti 12 stāvu pagrabos  ASV tuksnešos, vai kalnos.   

4 0 atbildēt

paldies par pedejo bildi, jauns wallpaper man :)

3 0 atbildēt

Ar loti lielu intresi noskatijos visus video emotion

Baigas steles ...

3 0 atbildēt

atbildes gan nav ne uz vienu pašu jautājumu

3 0 atbildēt

nazi

2 0 atbildēt

Vāci zināja ko meklēt. Bet nedomāju ka antarktīdā bij viņu kuģi, savādāk tie tiktu izmantoti karā. Bet kam viņi bij, un vai joprojām tur kautkur ir? :/..

2 0 atbildēt

atbildot uz Lesp komentāru " nu kur var tik stulbi buut, un ticeet visam s... " Manliekas tu esi viens no tiem, kas nemaz nenoskatas visu video materiālu līdz beigām un tikai tukši dirš ar savam sapuvušajām gangrēnas smadzenēm, tie ir doumenteti fakti un nav sagrozīti, un tas viss ir reāli noticis. 

Tāpat kā vairāku lidaparātu parādīšanās virs baltā nama 1952 gadā, kas sacēla milzu trauksmi visā ASV  www.youtube.com/watch?v=sTZ7O9cfpPQ&feature=related

varbūt pietiks mucā dzīvot ne ? 

0 0 atbildēt

Nezinu kapec, bet krievu kanali vinemer visadus sadus meslus rada...Ne nopietni :D

Neesat ieverojusi?

0 0 atbildēt