local-stats-pixel fb-conv-api

Okartes akadēmija.18

64 8

Vakar izdomāju noskatīties kas tas īsti ir par zvēru un nolēmu uzrakstīt savas domas tā kā ja te ir viņas fani neapvainojieties.

Manuprāt tas ka tas ir lnt projekts jau izsaka visu, paskatoties pārliecinājos ka

1.Kā jau visos raidījumos žūrijai ir savi favorīti un nefovorīti bet šajā raidījumā tas ir izteikts uz visiem 100%.

2.Ja tu dziedi krievu valodā rēķinies ka būs zemāks vērtējums nekā citiem neskatoties uz to ka dziesmas neizvēlas akadēmisti bet gan organizatori.

3.Kāda jēga balsot raidījuma laikā ja tāpat neviens neiziet jo ir vēlviena balsošana nākamajā dienā un tā ir izšķirošā,līdz ar to tas pierāda ka tas ir naudas raušanas nevis talantu attistīšanas šovs.

4.Kāpiec netiek rādīti skaitļi cik par ko jau ir sabalsots.

5.Tomēr vis jocīgakais man likās ka vienai dalībniecei pirms uztāšanās tika uzdoti tādi jautājumi itkā viņa būtu jau izbalsota.

6.Iesākumā iet klipiņs kurā ir daudz gudru frāžu tomer dīvainākā ir -ja viņi to spēs tad Latvija arī spēs- rodas jautājums ko spēs Latvija??

7.Nu vispār kā jau rakstīju sākumā tas ir lnt šovs un viņi ir pierādijuši tikai to ka nespēj uztaisīt normālu šovu tikai lētus un smieklīgus pakaļdarinājumus pasaules šoviem.

64 8 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Nu šovs ir vienkārši - sūds

Reklāmas šovs, lets pakaļdarinājums utt u.tml

LNT tiešām nemāk šovus taisīt

Piem. kur bija tie ekstrasensi - nu ņirga, tizlums un vēl un vēl.. Ar krievu vai ASV, UK raidījumies salīdzināt nevar

6 0 atbildēt

man jau pat fabrikas, salīdzinot ar šo pasākumu, tgd liekas simpātiskas :D tur vsmaz bija cilvēki, kam balsis nebija kā katram otrajam latvietim ;)

3 0 atbildēt

1. tā tam būs būt vienmēr

2. abām meitenēm, kuras dziedāja krieviski, žūrija iešķieba labas atzīmes, nezinu kur tu izrāvi tādu info 2. punktā

3. nekad nevienā šāda veida šovā ne par vienu neesu nobalsojis, un cik es pazīstu cilvekus, kuri skatās arī neviens nav balsojis, balsošana ir priekš ģimenes un draugiem :]

4. dziedošajās ģimenēs arī nerādīja, ja tu uztraucies par to ka viņi var sagrozīt rezultātus, tad es domāju, ka ja arī rādītu tos cipariņus, viņi arī tos varētu koriģēt pēc sirds patikas

5. nemanīju, nav komentāru

6. ja viņi spes iemācīties dziedāt, tad visa Latvija to spēs

3 0 atbildēt

da vispar tizls shovs!  zurija sež viens tipinjsh un saka ka piekrīt Reeizijas Kalniņas sacītajam,  un pec tam atskārt to ka viņa neko vell nav teikusi! :)

Lēts fabrikas pakaļdarinājums, nekas orģināls, + tā bāž aciis to okartes atro internetu, u.t.t.

vnk sakot  sviests!

3 0 atbildēt

Vienmēr uz 7dienu man ir jau nokačāta, kāda filma uz kompja, lai nav jāskatās šitie marazmi.. t.i. pilnīgi piekrītu autoram !!

3 0 atbildēt

es nesaprotu, taču entie t\ukstoši uz tām atlasēm gāja, nevar būt, ka nevarēja atlasīt tos dažus, kas dzied patiešām labi?

2 0 atbildēt

Ja tu dziedi krievu valodā rēķinies ka būs zemāks vērtējums nekā citiem

tad kāpēc vakardienas koncerta uzvarētāja bija anna, kura arī dziedāja krieviski?

2 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

tāpat arī visi sacīja, kad tiko fabrika parādījas nu parastā, kur bija tikai jādzīvo, ka tas pēdējais mēsls, bet beigās jau cilvēki bija tā pieraduši fabrikas varoņiem, un gribēja uzzināt kas jauns tur ir noticies, es domāju, ka japaiet laikam un puse heiteru jau būs pazudusi un kļuvuši par faniem, bet nu hz tas ir mans subjektīvais viedoklis

1 0 atbildēt

normaals shows,ko var niideet,zb jau

1 0 atbildēt

Man gan patīk šovs. Vispār - nejau tikai LNT špiko šovus. Tā tač notiek visā pasaulē. Dõoh.

Manas domas par 6to punktu - parādīt sevi, uzdršināties, cīnīties. :)

1 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

atbildot uz laineris komentāru " Ja tu dziedi krievu valodā rēķinies ka būs ze... " anna uzvarēja pēc skatītāju balsojuma bet žūrija uzreiz tač pateica ka vajadzēja dziedāt latviski un ielika manuprāt 7 vai pat 6..  

0 0 atbildēt

Es nepiekrītu apr to ka ja dzied krievu dziesmu liek mazāku vērtējumu, piem. vakar es redzēju tikai dažus priekšnesumus unj viens bija Samntas Tīnas kas dziedāja krievu dziesmas unj dabūja labas atzīmes :) 

Bet par pārējo pilnībā piekrītu :)

0 0 atbildēt

mmdaaaa

0 0 atbildēt

atbildot uz iceCream1 komentāru " Man gan patīk šovs. Vispār - nejau tikai LNT ... " nju špikot ta špiko bet vsmaz kaautko normāli sataisa..

0 0 atbildēt

atbildot uz laineris komentāru " nu bet skatītāju balsojums jau arī ir tas s... " nu to es zinu bet tas punkts ir domāts nevis par skatitājiem bet gan par žūriju..

0 0 atbildēt

atbildot uz minka3 komentāru " anna uzvarēja pēc skatītāju balsojuma bet žūr... " nu bet skatītāju balsojums jau arī ir tas svarīgākais, ne jau žūrija nolemj, kas pametīs šovu.

0 0 atbildēt