local-stats-pixel fb-conv-api

Obamas jaunais draugs11

10 1
ASV prezidents izpildījis meitām doto solījumu un papildinājis Baltā nama saimi ar Portugāles ūdenssuni. Ekonomikas krīze? Somālijas pirātu uzbrukums? Ziemeļkorejas atomieroču draudi? Nieki, jo Baltais nams ir ticis pie jauna suņa! ASV prezidents Baraks Obama šonedēļ oficiāli iepazīstināja mediju pārstāvjus ar valsts pirmo suni, kurš turpmāk saimniekos Baltā nama teritorijā. Ziņai par sešus mēnešus vecā Bo ierašanos Baltajā namā daudzi plašsaziņas līdzekļi veltīja lielāku uzmanību nekā dažādām ārvalstu krīzēm. Melnbaltais kucēns Bo ir Portugāles ūdenssuns. B.Obamas ģimene viņu saņēma kā dāvanu no senatora Edvarda Kenedija, kurš ir šīs šķirnes cienītājs. Priekšvēlēšanu kampaņas laikā B.Obama savām meitām Sašai un Malijai solīja, ka pēc pārcelšanās uz Balto namu viņu ģimeni papildinās suns. Pirms tam aizņemtā dzīvesveida un vēlēšanu kampaņas dēļ B.Obamas ģimene nevarēja atļauties suni. Pēc rūpīgām pārdomām prezidenta ģimene izvēlējās Portugāles ūdenssuņa kucēnu. Šis suns nemet spalvu, tas ir svarīgi prezidenta meitai Malijai, jo viņa cieš no alerģijas. Bo uzreiz izpelnījies prezidenta ģimenes simpātijas, jo bija apmācīts lietot tualeti un negrauzt Baltā nama mēbeles.
Portugāles ūdenssuns ir sena šķirne, kas palīdzēja zvejniekiem savākt zivis un nogādāt vēstījumus no viena kuģa uz otru. Mūsdienās šī šķirne nav pārāk populāra, taču paredzams, ka pēc B.Obamas lēmuma arī citas ģimenes gribēs iegūt šādu suni. Portugāles ūdenssuņu audzētāji brīdina, ka tas ir ļoti enerģisks suns, kas nav piemērots visiem cilvēkiem.
Dzīvnieku aizstāvji pauduši vilšanos, ka B.Obama nav paņēmis suni no patversmes, jo tas rādītu labu piemēru citiem amerikāņiem. Pats prezidents ir apmierināts ar savu izvēli. "Beidzot man ir draugs," teica B.Obama, atsaucot atmiņā kādreizējā ASV prezidenta Harija Trumena padomu: "Ja gribi iegūt draugu Vašingtonā, labāk iegādājies suni." Tomēr arī jaunais prezidenta draugs Bo nevarēs atļauties nekādas vaļības Baltā nama apartamentos. Uz jautājumu, kur Bo varētu gulēt, B.Obama atjokoja: "Tikai ne manā gultā!"
Reklāma
Reklāma
10 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000
patreiz skiet viens no pozitivakajiem Amerikas prezidentiem, rada jauku gimenes cilveka iespaidu, paskatisimies kadi bus vina darbi valsts laba
3 0 atbildēt
superīgs čalis, un prezidents kas vel nav pievārījis sūdus :D
2 0 atbildēt
KAROČE man būtu uzdirst uz valsti, jo ģimene pirmajā vietā ;)
2 0 atbildēt
Tāds sakarīgs vecis tas 'nēģer's' izskatās. x)
1 0 atbildēt
es stipri suabos, ka amerikani vispaar ir sakarigi :D
1 0 atbildēt
Jauks.. emotion emotion
1 0 atbildēt
nevar tādu sīku plušķi noturēt emotion
1 0 atbildēt
dikti jau nu mīlīgs tas šunelis emotion
1 0 atbildēt
ASV prezidentam pēc manām domām būtu vajadzīgs krietnāks suns....
1 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt
nu smukaaku nevareeja????
0 3 atbildēt