local-stats-pixel fb-conv-api

Obama = traks šimpanze?6

5 0
Laikraksts „New York Post” 18. februāra numurā tika publicēta karikatūra, kuras dēļ redakcija saņēmusi virkni apsūdzību rasismā. Attēlā redzamajā policistu nošautajā šimpanzē daudzi saskatījuši mājienus ASV prezidenta Baraka Obamas virzienā. Karikatūrā, kuru zīmējis ASV populārais karikatūrists Šons Delonass, redzami divi policisti un viņu nošautais pērtiķis, bet viens no policistiem saka: "Viņiem tagad nāksies meklēt citu ekonomikas stimulēšanas plāna autoru".
ASV pēdējo ekonomikas stimulēšanas plānu 787 miljardu dolāru apmērā piedāvāja tieši Baraka Obamas administrācija. Sižetu karikatūrai Delonass smēlies no nesenā notikuma, kad dresēts šimpanze, kurš piedalījās televīzijas reklāmas uzņemšanā, negaidot uzbruka savai saimniecei. Uz notikuma vietu izsauktajiem policistiem neizdevās nomierināt nezināmu iemeslu dēļ satrakojušos dzīvnieku, tādēļ šimpanzi nācās nošaut.
Ar prasībām sniegt paskaidrojumus „New York Post” redakcijā un personiski pie karikatūrista vērsusies kā virkne aizvainotu privātpersonu, tā daudzi citi preses izdevumi, tomēr nekādus komentārus nedz laikraksts, nedz Delonass pagaidām nav snieguši.
5 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
taga nemsu karikaturas meginasu saskatit sevi un un tad uz tiesu pec kompensacijas... Ta i ka visadiem idotiem nau ko darit aiz garlaicibas nezko sadoma...
3 1 atbildēt
mjaadivdomiigi..
1 0 atbildēt
D*krātijas kalngala huiņa...man nav jāatbild ko es zīmēju ja tur nav pornogrāfija vai atklāts rasisms.... taka ko tur saskata kaut kāds idiots man ir pilnīgi pie vienas vietas.!! Es saskatu varbūt viņa frizūra plliku peni - lai tagad raksta man paskaidrojumu.!!! Debīlisms.!!!
3 3 atbildēt
izskatās jau gan nedaudz pārspīlēti. arī labiem jokiem ir jāturas kkādās robežās.
0 0 atbildēt
rasisti
1 2 atbildēt
Man pohuj - es tankā!
1 3 atbildēt