local-stats-pixel

Obama mēģina ieiet Baltajā namā pa logu8

7 0
Neveikla kļūme gadījusies ASV prezidentam Barakam Obamam, kurš savā rezidencē Vašingtonas Baltajā namā mēģinājis nokļūt caur logu, sajaucot to ar durvīm, kas atrodas nedaudz pa labi, raksta avīze "Daily News".

44.Savienoto Valstu prezidents, šķiet, vēl nav apradis ar savu jauno mājvietu. Laikraksts incidentu dēvē par "jauniņā kļūdu".

No otras puses, raksta "Daily News", Obamas domas tobrīd varēja būt aizņemtas ar pilnīgi citiem jautājumiem. Incidents noticis pēc Obamas tikšanās ar Kongresa pārstāvjiem, un, iespējams, prezidents domājis par republikāņu salto reakciju uz viņa ierosināto ekonomikas stimulēšanas programmu.

Līdzīga ķibele savulaik gadījusies arī Obamas priekšgājējam Džordžam Bušam, kurš Pekinā 2005. gadā pēc preses konferences centies iziet pa slēgtām durvīm. Bušs, steidzoties pamest pasākumu, devies uz durvīm, mēģinājis tās atvērt, bet, paraustot rokturi, atklājis, ka tās slēgtas. Fotogrāfija ar Buša pārsteigto sejas izteiksmi tika reproducēta medijos teju visā pasaulē.
7 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000
kļūdīties ir cilvēcīgi :D traki ir tiem populārajiem cilvēkiem - katra viņu neveixme ir zināma pat tādā attālumā :D
3 0 atbildēt
kam gann negadaas :D aa uun obama iir taas kuram rokaas bumba :DD
3 1 atbildēt
gribetu redzet kā obama lien pa logu iekšā :D
2 0 atbildēt
Par ko tik neziņo piekrītu bubble - es vairākas x esmu ieskrējusi ar roku veramās veikala durvīs (pierasts, ka daudzkur automātiskās)...par to gan pat vietējā avīzē nebija rakstīts :)
2 0 atbildēt
Cilveciska kluda!
2 0 atbildēt
atceros kā reiz mazais brālis rīgā uz kko aizskatījies ieskrēja origo tajās apaļajās stikla durvīs :D tur vēl ar mums gāja kkāds opis ar omi - nabadziņi sasmējās, bet tā kā pēc vecajiem tikumiem audzināti, valdījās :D kkā ienāca prātā tas atgadījums pēc Vivy Lang piemēra ;) eh, atmiņas :D
1 0 atbildēt
dzirdēju ka arī Dž. Bušs savā laikā esot mēģinājies ieiet (vai iziet) caur to pašu logu..
1 0 atbildēt
dea avatarsdea
man ar tādi ir biuši. ;DD Reiz aizpļāpājos ar draudzenēm (gājām ārā no veikala) apstājos pie automātiskajām durvīm un gaidu, kas atvērsies, paiet sekundes 10 neveras, blakus dzirdu draudzeņu smieklus, izrādās biju apstājusies tālāk no tās vietas , kur durvis atveras. Bet nedaudz tālāk tās stāv atvērušās. :D
1 0 atbildēt