local-stats-pixel fb-conv-api

Ņujorkā pārdod netīru ūdeni.53

504 8

Ideja radusies ar UNICEF atbalstu un tās pamatā ir ideja par uzmanības pievēršanu sabiedrībai, jo ‘netīra ūdens’ problēma Āfrikā un citās valstīs ir aktuāla un prasa visu cilvēku uzmanību.

Akcija ir oriģināla un atraktīva. Uz ielām uzstāda ūdens automātus, kuros var iegādāties ‘netīru ūdeni ‘. Maksa 1$ par iespēju iegādāties ūdeni ar holēru, dizentēriju, malāriju , bet skaidrs, ka šādu indi nepārdot vārda tiešā nozīmē…ūdens ir tīrs.

Akcija izraisījusi plašu rezonansi un savu mērķi sasniedza. Pie mums gan šāda akcija nedotu gaidītos rezultātus…mūsējie bāleliņi nesaprastu :)



504 8 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

āfrikāņi ģenētiski pieraduši neko nedarīt, sēdēt zem palmas- Gaidīt, kad kokosrieksts kritīs lejā!!! emotion

58 9 atbildēt

vispār gribētos izmēģināt to ūdeni !

51 3 atbildēt

Vienīgais, kā Āfrikai varam palīdzēt, ir iztīrīt kontinentu no visiem mēsliem, ko esam tur saveduši, lai viņi tur normāli dzīvo, kā 1000 gadus atpakaļ.

40 3 atbildēt

Akcija ir ļoti laba, bet tavs viedoklis "kad kādu līdzīgu kampaņu redzēsim Latvijā... Jāpagaida tāds nieks…līdz Latvija kļūs bagāta un ļaudis sāks pievērst uzmanību ekoloģijai…"

Latvijā liela daļa cilvēku ir sadirsti, bet ekoloģija tiešām nav sadirsta. Mēs tieši ar ūdeni esam bagādi, bet vai kāda no LV ūdenspudelēm nonāk UN palīdzības kravās?..

Nevajag kampaņas, lai pievērstu uzmanību, tur vainīga ir domāšana un neizglītotība

18 0 atbildēt

Rīgas ūdensvada ūdens nav labāks :D

18 2 atbildēt

unicef malači ļoti laba reklāma!

17 2 atbildēt

kaut viņi vienreiz liktos mierā par to āfriku - viņi tur visi ir slaisti un bezdeljniki, tikai bezjēgā vairojas, karo, zog, nodarbojas ar kontrabandu un nekā cita viņi neprot. Un neprot tapēc, ka žēlsirdīgi hipiji viņus uztur ar savu humāno palīdzību un ārstē. Lai viņi risina savas iekšējās problēmas un ja netiek galā tad lai mirst nost. Tie nēģeri ir ģenētiski slaisti. VIsi ziemeļos dzīvo normāli, jo tālāk uz dienvidiem jo lielāka nabadzība un bardaks.. tā acīmredzot ir ģenētika un nav ko tur braukt un mēgināt kautko mainit. emotion

13 3 atbildēt

kāpēc uzreiz mūsu bāleliņi nesaprastu. es gan noziedotu kādu latiņu. drīzāk jau urlas salauztu to automātu

11 2 atbildēt

laba reklāma,škiet tāpēc (kā esmu dzirdējis) Ņujorka ir viena no tām retajām pilsētām kurā ir ļoti tīrs ūdens ;) attīrīšanas iekārtas un viss ar to saistītais 

8 0 atbildēt

POHUJ

23 16 atbildēt

mūsējie izvārītu ūdeni un miers... dzertu ka nemetās. :D

4 0 atbildēt

Jau izdarija melno meerkakju labaa to,ka savaa laikaa iedeva siem antibiotikas...nu ir tik daudz,ka tuudalj buusim 7 milijardi...agraak 10 piedzima,9 apspraaga...nu nekaa..veel  uudeni siem tiiru...ciankaaliju ble vajadzeetu ne uudeni..seerga..

0 0 atbildēt

Viss ko varu pateikt-

Kas ir nēģeris ar augstāko izglītību- MELNĀ maģija!!! emotion

0 0 atbildēt

Tā tak ir Ņujorka

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Āfrikā viss bija kārtībā, un tad Āfrikā ieradās baltais cilvēks, kas arī ir atbildīgs par situāciju tur.

6 6 atbildēt

Divas pēdējās rindkopas ievadā radīja diezgan konkrētu iespaidu par raksta autoru - pilnīgs tukšpauris un deģenerants, kurš to vien māk ka gaudot un nīdēt par visu, jo visi ,redz, esot slikti, kaut gan , patiesībā, cilvēks pasauli vērtē pēc sevis, tāpec , čalīt, izaudz no sava dirsas līmeņa prāta un sapratīsi, ka nejau valstij, kurā dzīvo ir kāda vaina, vaina ir tajā, ka ir pārāk daudz tukšpaurainu dirsēju, kas no Dieva atšķiras tikai ar to, ka visu zina vēl labāk.

2 3 atbildēt

jēga uzturēt tos afrikāņus pie dzīvības..?

4 5 atbildēt

 

diezgan pretīgas sajūtas parāva iedomājoties kā ir rdzert tādu ūdeni..

0 3 atbildēt