local-stats-pixel fb-conv-api

Nu ko Admini saturās...310

76 22
Pēc dažu labu "indivīdu" lūguma tiek atjaunots konkurss "Zvaigžņu diena". Tikai šis ir jautrāks pasākums, mēs visi mokam Adminus un Administrātorus.
Ja atceraties tādu, brīnišķīgi!
Ja nē īsi stāstu:
Konkurss ir domāts spoku mocīšanai, jeb Jūs visi uzdodat tās dienas laimīgajam jautājumus un Šim "Zvaigžņu dienas" konkursantam uz visiem jautājumiem ir jāatbild bez ierunām. Savādāk tiks pieņemtas nekompetentas sankcijas no manas puses.Jautājumu uzdošanas laiks 24 h kopš raxta ievietošanas. Atbildēšanas laiks 25 h. tāpēc čekojiet līdzi laikam.
Varat uzdot viņiem jebkādus jautājumus nepārkāpjot spoki.lv iekšējas kārtības noteikumus:

"1. Lietotājs (turpmāk tekstā "spoks") sniedz patiesu informāciju, kā arī uzņemas atbildību par šīs informācijas patiesumu. Spokam nav jāuzņemas atbildība par nepatiesu un neprecīzu informāciju, ko sniedzis tās pirmavots.

2. Spoks, pilnā apjomā un precīzi pārpublicējot cita autora domas vai ziņas, “pirmautora” lauciņā norāda šī cita autora vārdu un pats ir atbildīgs par to, ka šim autoram nav iebildumu pret viņa raksta pārpublicēšanu spoki.lv.

3. Spoks ievēro principus NO ADS, NO FLOOD un NO NAID, kā arī Latvijas likumdošanu, kas regulē pornogrāfijas izplatīšanu, autortiesības, personas goda un cieņas aizskaršanu u.c.

4. Spoks pārskata spoki.lv jaunumu lentu, lai pārliecinātos, ka par viņa iecerēto jaunumu nav pastāstījis jau kāds cits. Ja viņam tomēr liekas, ka viņš to būtu varējis izstāstīt foršāk un interesantāk, viņš ir aicināts to uzrakstīt vēlreiz.

5. Spoks atbalsta spoki.lv vēlmi nepārvērst šo vietu miskastē, tādēļ cenšas forši un saprotami rakstīt par interesanto un svarīgo."

Lai spēle kļūtu interesantāka - ja visi jautājumi tiek atbildēti godīgi un bez pārkāpumiem atbildētājs saņem brīnišķīgu valvu 2000 cepumu (lai neaizlīp dirsa)
Lai būtu stimuls atbildēt un pārbaudīt vai katrs admins godprātīgi pilda savus pienākumus 3 admini tiek atstādināti no amata (tāpat mūsu ir par daudz, 3 turp vai atpakaļ neko nemainīs)

Adminu kārtība tiks lozēta ar sistēmu, izvilkts papīrītis no burkas.
Adminu un Administrātoru saraksts:

Admini:

Thesecret
crazyshit
carpovi
lady79
GangstaSpoks
T0TTI
Urbans
renāms
fujaks
nauruha
krixis02
Krekers
wibrators
lick
SharK
Kasis007
kakabiksees
Zany
artyrs
sardele
The_Lord
jogy
sawluxz
Sheep
Anti-Koment
Le Bagman
kapeika
Latviete
lifija
Bangout
iCare
Stasits
Administratori:

Jacky


Konkurss turpinās kamēr visi Admini nav izprašņāti un izmocīti.
Vēlu veixmi konkursā. un neaizmirstiet ko teicu...
76 22 310 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 310

0/2000
EW, kas tas par skype, spoku chatu ?? emotion
16 4 atbildēt
ahh,biju ārā izvēdinājos,pārlasīju visu un smējos. tākā esmu diezgan miermīlīga pēc kašķiem,un man ir sirdsapziņa un māte mācījusi atvainoties,ja esi aizskāris. tad ES vēlos persōnīgi atvainoties Zaigai,par viņas aizvainošanu. tātad. Zaiga,viss kašķis uzsākās nu tu jau zini ar ko,bet viena pagale nedeg. bet nu nejau par to ir runa,es ļoti atvainojos ja kaut kādā veidā es Tevi aizskāru. :) Tu mani aizsvilināji un jā,sanāca izteikt nepatīkamas frāzes,bet prieks,ka esi atzinusi to,ka bij tev tas deguns pacelts. :)
18 6 atbildēt
labriit! :D :) sardel, plds! :D
17 5 atbildēt
mmm, jāpajautā vien telefennummuriņi būs :)
14 2 atbildēt
ai nu nevaig,zaiguciic. nu nevaig šitās salkanās runas,ka tu neesi tur to un šito. tu pati paskaties uz sevis no malas. pat bangouts tāds nav. labi,katrs cilvēks ir īpatnējs un atšķiras,bet tu man atgādini 21mā gadsimta dīvu. kurai visu vaig,viss ir viņai un tā tālāk,piedod lūdzu par atklātību,tu arī droši vari mani izbanot ārā un tā tālāk,es ļaunu prātu uz tevi neturēšu,jo sapratīšu,ka nevari izturēt spriedzi,bet samierinies,ja tu brauc citiem virsū,viņi brauks tev virsū,te ir apmēram tā,viens par visiem,visi par vienu. :) viss ir bimbā,saulīt. tu mož nez kādā veidā esi izpelnījusies to administratora statusu,bet nu vienu es tev teikšu,viņu var ātri pazaudēt. :)
18 7 atbildēt
Starpcitu,gribu vel pateikt fuj,par to rakstu,ko veidoja Zaiga kad vinneja lidojumu. Pirmkart gramatikas kļūdas,otrkārt rakstā nevietā piezimes,treškārt bildes vareja but labākas. Un vēl atļaujas citus kritizēt.Tas no manis apr viņu viss. :)
17 6 atbildēt
mierumieru. ;D le begman,es tevi varētu skaipā pamocīt. ;D
17 6 atbildēt
ahh, atcereejos! :D kursh tur domaa ka es neveerteeju rakstus, bet cilveeku? :D tas bija vislabaakais! :D tu man taadu veetru uztaisiisi? :D (hi-hi) ko tad taadu izdariisi? :) pielauziisi Jacky lai nobano mani? :D gribeeshu redzeet! :D nevienam ne Haselhofam, ne paareejiem mani nevajadzeetu glaabt, esmu jau liela meitene un par sevi un saviem vaardiem varu atbildeet. tas ka aizskrienat suudzeeties pie jacky veel jo vairaak liekas smiekliigi! :D
18 7 atbildēt
:D tikpat labi varu teikt lai nekaitiniet mani! :D so? kas no taa mainaas? a kpc man jaamainaas? nee, reaali pasaakat iemeslu, juus esat mana mamma, teevs vai braaliitis? :D ja jums nepatiik mana personiiba, taa ir juusu vaina, ne mana! turpinaasim. par cilveekiem. jaa ir pirmais iespaids, BET laika gaitaa tas meedz mainiities, kaa tas ir vnm! :) un, un... skaidiiga? :D vari luudzu shito paskaidrot? :D
18 7 atbildēt
ai nebūs es jau freidenfeldu sazvanīju :( viņš varēja visu komentēt ^
18 7 atbildēt
begman,nejaucies. zaiga,es tev iekopēju tavus vārdus,nevis pašizsecinātos,kā tev tas nedalec,jei bogu. es tev pasaku,ka esi iedomīga,tu nez no kurienes izrauj maitu. nu tu gribi lai tevi par tādu ar uzskata,okei visu var noorganizēt.
18 7 atbildēt
nunu. ;D gribi lai es jacky pasūdzos.? ;D
18 7 atbildēt
mm, skaidrs :) Urbans a kas vaians? :) viens otrs ir uzēdies man (giggle) vel kāds vienkārši nesaprot ;)
16 5 atbildēt
ujj izlasīju visus komentārus ..aizraujoši ..seriāla cienīgs sižets ..lidz šim nebiju ieverojusi ka kads te ir sadomājies par sevi .. ka tiek vērtēti cilvēki ..bet varbūt ka ta arī ir ir es nezinu .. un tagad skaidrs kapec maniem rakstiem bija liikti mīnusi es te kadam nepatiku aha ha ha :D cik amizanta situacija :D
16 5 atbildēt
Le Bagman es tavam rakstam ieliku + nevis tapec ka tu man patikc es ieliku + tapec ka man patik zvaigžņu diena :D
15 4 atbildēt
Bāc, tik daudz lpp ar murgainiem komentiem, ka pat spēka nepietiek lai izlasītu.=/
17 6 atbildēt
Palasi ko apti teici šājā rakstā sakumā! Tieši par to kā vērtē.. Katru x tu saki ko citu! Tas tik tiešām nav netaisnīgi! Ir daudz citu spoku,kas ir pelnījusi so amatu. Tu tik sedi troni un lecies. Samierinies ar realitāti!
15 4 atbildēt
wtfs domā, ka viņi paši zin? :D
14 3 atbildēt
Tu uzvedies kā bērns. Butu vnk paklusejusi un beigusi te cinīties. Tu kadreiz ari aizveries? Cik zinu skype chata reti,kad kluseji.tadeļ vien janomaina bija niks.. :D Neiet runa par to ko dari spoku lkabā,nešaubos,ka daudz esi darijusi,palidzejusi utt,par to neparmetu. Bet, lai butu augstakstavoš ir jabut sava veida dizciplinai un jazin cik talu var iet. Tev nebija neka no ta. Diemžel. Saproti,neparmet tev par to kads cilveks,bet par to ko tu dari!!!! Taisnibas nebutu,ja tevi te vispar izmestu. Vnk pakluse ... tas nav gruti.. savadak sak likties ka esi ta maza meitene,kas avatarā..
16 5 atbildēt
wtf neviens viņu neienīst,vnk meitenei jaiemācās nedaudz piebremzet un nelekt debesis :)
16 5 atbildēt
« 12  13  14  15  16 »