local-stats-pixel

Noskaidrots MTV šova "Uzķīlē manu vāģi" vadītāj10

16 6
MTV kulta šova "Pimp My Ride" jeb "Uzķīlē manu vāģi" lokālās sērijas, kurās skatītāji varēs redzēt, kā tiek uzķīlētas automašīnas no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, vadīs populārais, par dīdžeju numur 1 Lietuvā atzītais hiphopa mākslinieks, dīdžejs un producents SezzY.

ezzY uzskata, ka šovs "Pimp My Ride Baltic" ne ar ko īpaši neatšķirsies no ASV uzņemtā šova. Un šis hiphop mākslinieks ir pārliecināts, ka viņam piemīt visas tās īpašības, kas nepieciešamas šova Pimp My Ride vadītājam. SezzY, kurš dzimis Turcijā, hiphopam pievērsies jau 13 gadu vecumā, un kopš tā laika viņš mērķtiecīgi strādājis, ignorējot apkārtējo negatīvo attieksmi gan pret mūzikas stilu, ko SezzY izpilda, gan viņu pašu. Apņēmības pilns SezzY pašmācības ceļā apguva dīdžeja prasmes, pāris gadu laikā sasniedzot iemaņas, ko vairums profesionālie dīdžeji iegūst tikai pēc vairāk nekā desmit gadu ilgas darbības šajā jomā.
Pie SezzY debijas albuma "One Man Army" strādājuši producenti, kas sadarbojušies ar tādiem hiphop pasaules grandiem kā G-Unit, BadBoy Crew, Lil"Wayne un Scarface. "Pirmā albuma nosaukums ir "One Man Army" ("Viena cilvēka armija"), jo viss, ko līdz šim esmu sasniedzis, ir manis paša nopelns. Šis ieraksts ir kā stāsts par to, kā no apakšas esmu sasniedzis virsotni, cīnoties ar šķēršļiem un nelabvēļiem," stāsta SezzY, kurš jau sācis darbu pie sava otrā albuma. SezzY harizmātiskā personība viņu padarījusi par vienu no atpazīstamākajiem māksliniekiem Lietuvā, un pamanāms viņš ir ne tikai uz skatuves, bet arī Viļņas ielās. Būdams īstens šova "Pimp My Ride" fans, SezzY braukā apkārt krāšņi uzķīlētos vāģos, kam viņš naudu nežēlo. Šobrīd SezzY pieder Cadillac Escalade, taču viņš labprāt savā īpašumā iegūtu baltu Bentley GT Coupe, sarkanu Ferrari 355 Spider, kā arī dzeltenu Lamborghini Murcielago. Jau oktobrī visos trīs MTV Baltija kanālos varēs vērot SezzY vadītās šova "Pimp My Ride Baltic" sērijas, kurās baltiešu apdilušie vāģi tiks uzķīlēti līdz nepazīšanai.
16 6 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000
latviski laikam saucas nopimpo manu vagi...pretigi
1 0 atbildēt
hip- hopperis- žīds :D kkas jauns. laikam talantīgs
0 0 atbildēt
Kur var pieteikt savu vāģi??
0 0 atbildēt
Aimzirsti, tev tā pat ne1 neko naķīlēs :D
0 0 atbildēt
ja nu vieniigi pasham iekjiilees, peec taada iskataas...
0 0 atbildēt
nee es domaaju ka buus jarunaa angliski jo kaada tad jeega to raidiit vissa baltijaa?? ja nu vieniigi ar subtitriem!
0 0 atbildēt
es eju ķīlēt :DD mosh uzvarēšu :D
0 0 atbildēt
iisteniiba kkads sviests jo PMR baltic bus lietuvieshu valodaa newis LV kaa ne kaa Latvija ir baltijas centrs :P :(
0 0 atbildēt