local-stats-pixel

Noskaidraidrotas ģimenei iecienītākās atpūtas vietas !0

4 0
Šīs aptaujas mērķis ir noskaidrot arvien jaunas atpūtas vietas visā Latvijā, kurās ģimenes ar bērniem var justies brīvi, droši un apmierināti.

Aptaujas laikā ikviens tika aicināts izvirzīt balsojumam atpūtas vietu, kurā, pavadot laiku kopā ar ģimeni un bērniem, juties patiešām labi. Tādejādi ar aptaujas palīdzību iespējams novērtēt jau labi zināmas un sabiedrībā iemīļotas atpūtas vietas, atklāt jaunas, kā arī par ģimeniskai atpūtai piemērotām atpūtas vietām informēt plašāku sabiedrību.

Šogad aptaujā Vidzemes reģionā uzvarēja Cēsu pilsēta, Zemgales reģionā – rūķu ciems "Lediņi" Jelgavas rajonā, Latgales reģionā – zirgu sēta "Klajumi" Krāslavas rajonā, Kurzemes reģionā – Laumu dabas parks Talsu rajonā, Rīgā un Rīgas rajonā – Jūrmalas pilsēta ar pludmalēm. Aptaujas uzvarētājus apsveikt dosies bērnu un ģimenes lietu ministrs Ainars Baštiks.

Aptauja par ģimenei draudzīgāko atpūtas vietu tiek organizēta divās kārtās, no kurām pirmajā ikviens var ieteikt to atpūtas vietu, kas varētu pretendēt uz ģimenei draudzīgas atpūtas vietas statusu, savukārt otrajā kārtā notiek balsojums par visbiežāk nominētajām atpūtas vietām.
Aizvadītajā gadā par ģimenei draudzīgākajām atpūtas vietām tika atzītas atpūtas centrs "Mazais Ansis", atpūtas bāze "Zviedru cepure", Annas Āzes meža muzejs, Kalvenes zoodārzs "Cīruļi" un Turaidas muzejrezervāts. Vēl iepriekšējos gados par ģimeniskai atpūtai piemērotām vietām atzītas Brīvdabas muzejs, Līgatnes dabas parks, Zooloģiskais dārzs, Ventspils pilsēta, Krasta ielas "Lido" Rīgā un Tērvetes dabas parks.

Atpūtas vietas, kas iepriekšējos gados jau atzītas par ģimenei draudzīgākajām, turpmāk aptaujā vairs nepiedalās.
4 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000