local-stats-pixel fb-conv-api

Nosauktas visu laiku labākās spriedzes filmas6

12 2
Interneta portāls Yahoo! Movies savu lasītāju vidū veicis aptauju, lai noskaidrotu, kas, pēc viņu domām, ir visu laiku labākais trilleris jeb spriedzes filma kino vēsturē. Par to tika atzīta 1991. gadā uzņemtā režisora Džonatana Demmes filma Silence of the Lambs (Jēru klusēšana).
Šajā filmā galvenās lomas spēlē britu aktieris Entonijs Hopkinss, kurš atveido talantīgu psihiatru, kam ir viens netikums - tieksme uz cilvēka gaļas ēšanu, un Džodija Fostere FIB aģentes lomā.
Jēru klusēšana ar Holivudas mērogiem niecīgo 19 miljonu budžetu nopelnīja 272 miljonus, un filma ieguva piecus „Oskarus", tostarp arī par gada labāko filmu.

Par šo filmu aptaujā balsojuši 25% respondentu, otrajā vietā ar 20% atstājot Deivida Finčera 1995. gada trilleri Seven (Septiņi)
ar Bredu Pitu un Morganu Frīmenu galvenajās lomās, bet trešajā - Stenlija Kubrika 1980. gadā uzņemto filmu pēc Stīvena Kinga romāna The Shining (Mirdzums) ar Džeku Nikolsonu galvenajā lomā.






12 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
pēc manām domām mūsdienās vairs netaisa tik labas filmas. The shining noskatijos pirms kada laiak -i patika... Se7en aizvakar tā ar ļoti patika. būs japaskatās Silence of the Lambs itkā liekas ka dikti sen fragmenti redzēti... Šis ir mans žandrs labas komēdijas vai šausmenes piemēram ir grūti uztaisīt. Rekomendēju pa šo pašu žamdru Fight club un ir vēl tagad ātrumā nenāk prātā
3 0 atbildēt
visas trīs ir superīgas filmas
2 0 atbildēt
Jēra klusēšanu esmu redzējis - patika! emotion emotion emotion
1 0 atbildēt
par fight club piekriitu, iesaku noskatiities..
1 0 atbildēt
hahahahahahaha
2 2 atbildēt
visas baigi labas emotion
0 0 atbildēt