local-stats-pixel

Nokia tālruņos būs iekļauta Skype programmatūra10

4 1
Pirmais tālrunis, kurā būs pieejama Skype programmatūra, būs Nokia N97. Par šo jaunumu tika paziņots MWC (Mobile World Congress) ietvaros Barselonā. Drīz vien Nokia lietotāji varēs veikt bezmaksas zvanus un sūtīt ziņas citiem Skype lietotājiem.

Skype ziņo, ka šis serviss būs daļa no N97 kontaktu saraksta, ļaujot redzēt vai citi lietotāji ir tiešsaistē un nosūtīt viņiem ziņas. Izmantojot 3G un Wi-Fi iespējas, N97 īpašnieki varēs veikt Skype video zvanus.

Tieši tāpat, kā PC Skype lietotāji, arī mobilās Skype versijas īpašnieki varēs veikt bezmaksas zvanus citiem programmas lietotājiem, taču par zvaniem uz citiem tālruņiem būs jāmaksā. Skype tehniskais direktors Skots Durčslags (Scott Durchslag) uzskata, ka šis solis būs īpaši patīkams Nokia klientiem, kas lieto Skype, jo mobilā versija padarīs servisu pieejamāku.

Nokia N97 tālrunis gaidāms šī gada jūnijā, tas būs aprīkots ar 3,5 collu skārienjūtīgu ekrānu, izbīdāmu Qwerty tastatūru un iebūvētu GPS.
4 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000
nu, nez, vai tas būs pirmais, kur skype ir pieejams - man telefonā jau gadu ir skype. Varbūt pirmais, kur iekļauts pamata programmatūrā.
1 0 atbildēt
Manam LG arī ir skype.
1 0 atbildēt
Forši
1 0 atbildēt
šī skype versija izskatās reālāka par to, kas pašlaik ir pieejama mobilajos... un ja nemaldos tad ar tagadējiem skype nevar pazvanīt citam lietotājam.. domāju ka šis būs vērtīgs ieguvums
1 0 atbildēt
Kaut kā nešķiet, ka pirmo reizi, bet nu ok... pieņemsim, ka jau esam tik slinki ka nevaram ieiet skype.com un paņemt skype mobile. Labi whatever...
0 0 atbildēt
man liekas ka jau ir ieklauts
0 0 atbildēt
visu laiku ir varejis dabuut telefonaa skype..tik jamaak atras www.mobile9.com :D man 5200 modelis...tiiri normali viss gaaja :D
0 0 atbildēt
Nu šitas laikam domāts kā TIEK IEKĻAUTS nopērkot man vēsā uz SE W760i gāja emotion emotion
0 0 atbildēt
Awsome
0 0 atbildēt
Tiieši tā- Skype būs jau iekķauta, nevis pieejama. :)
0 0 atbildēt