local-stats-pixel fb-conv-api

Nenokārto autovadītāja eksāmenu 771 reizi10

10 0
68 gadus veca sieviete Dienvidkorejas pilsētā Čondžu neskaitāmas reizes mēģinājusi nokārtot autovadītāju tiesību rakstisku eksāmenu, taču arī 771. reizē viņai tas nav izdevies, vēsta BBC.

Korejiete Ča sākusi kārtot šo eksāmenu 2005. gada aprīlī. Parasti viņa iegūst no 30 līdz 50 punktiem. Bet eksāmena nokārtošanai nepieciešami vismaz 60 no 100 punktiem.

Ča pārliecināja policistus, ka turpinās mēģinājumus iegūt autovadītāja tiesības. Pēc rakstiska eksāmena viņai būs jānokārto arī praktiskais braukšanas tests.

Pēc "Korea Times" sniegtās informācijas, Ča pārdod pārtikas produktus un citas preces, ko nogādā dzīvokļos daudzstāvu mājās.

Pašlaik viņa preces pārvadā ar ratiem, taču bizness acīmredzot attīstās un viņai kļuvusi nepieciešama automašīna.

Pēc policistu teiktā, sieviete autovadītāja eksāmeniem jau iztērējusi vairāk par četriem miljoniem Korejas vonu (1640 latiem).

"Man ir žēl katru reizi, kad viņa izgāžas eksāmenā. Kad viņa to nokārtos, es uztaisīšu piemiņas plāksnīti un uzdāvināšu viņai," teica policijas virsnieks.

10 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000
Nja... interesanti gan!
3 0 atbildēt
Dazkart ir pat iemesls kapec ta notiek....
3 0 atbildēt
man ar taa tante zeel!!
2 0 atbildēt
nabadzīte.. :(
2 0 atbildēt
nauruha says: kpc te bija tukšs? emotion
2 0 atbildēt
bail pat iedomaaties cik reizes vina kaartos praktisko...laikam liidz savai naaves dienai :D
2 0 atbildēt
nauruha says: reģistrējies un pelni citur! emotion
2 0 atbildēt
Spriežot pēc visa, praktisko viņa nekad nenokārtos
2 0 atbildēt
Cik interesanti tas nebutu, bet man vinas nav zel, tu iedomajies cik, khm, "gudram" ir jabut, lai neiemacitos elementaro teoriju un nespetu to nokartot 771 reizi, es jau tos jautajumus no galavs zinatu, n*t vera, ka majas macitos un skola jau ari bija jakarto eksamens, tad ko vina daris uz cela?!? Man jau liekas, ka tas bus biestami prieks apkartejo dzivibam.. P.S. es nesaprotu, kas pie velna ta par skolu ir bijusi, ka vina ir spejusi tur nokartot eksamenu, bet valsts teoriju nevar, katra zina Latvija skolas eksamens ir daudz grutaks par valsts..
2 1 atbildēt
Un tādu vēl pie stūres laist emotion emotion
1 0 atbildēt