local-stats-pixel

Nedaudz Ieteikumu8

26 2
Kusties, kusties, kusties! Ieteicamais minimums ir 30 minūtes dienā. Ir taču viegli iet uz skolu vai darbu kājām vai vismaz izlēkt no autobusa vienu pieturu ātrāk, izmantot trepes, nevis gaidīt liftu. Enerģiskas fiziskās nodarbības vismaz trīs reizes nedēļā pa 60 minūtēm. Izmēģini kādu jaunu sporta veidu vai pieraksties sporta zālē. Ja izmaksas ir pārāk augstas, derēs arī skriešana vai ātrsoļošana. Ēd vairāk augļu un dārzeņu (vismaz 400 g dienā) un neaizmirsti par graudaugiem. Izgulies! Cilvēkam nepieciešamas aptuveni deviņas stundas miega ik dienas. Piesātināto dzīvnieku tauku vietā mēģini lietot nepiesātinātos taukus uz augu eļļas bāzes. Dzer daudz ūdens, vēlams divus litrus dienā, un izvairies no gāzētiem un saldinātiem dzērieniem. Vai esi kādreiz mēģinājis savā uzturā samazināt taukainas, sālītas un cukurotas barības daudzumu? Nav nemaz tik grūti, kā izklausās. Ēd tikai un vienīgi, ja esi izsalcis, nekad – aiz pieraduma. Iepērcies uzreiz pēc ēdienreizes, sastādi pirkumu sarakstu un ievēro to. Papildus milzīgajiem ietaupījumiem jutīsi arī ievērojamas izmaiņas pirkumos. Rēķinies: kad cilvēks ir dusmīgs, apvainojies vai garlaikojas, viņam ir tendence pārēsties. Saki „Nē, paldies” tabakai, alkoholam un narkotikām.
Reklāma
Reklāma
26 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000
"Izgulies! Cilvēkam nepieciešamas aptuveni deviņas stundas miega ik dienas. " visgrūtāk izdarīt, jo tik daudz brīva laika nav. :)
0 0 atbildēt
gulju un piipeeju...dazkaart iedzeru..jaa veseliigi:D
0 0 atbildēt
Cik jauki veselīgs dzīves veids :) vienīgi Tevi rīt var notriekt auto...So who gives a fuck? Not me..
0 0 atbildēt
:( :( :( Jā tev jau ir viegli pateikt skrietn sporto un šitā te :PPPPP Nava laika visu laiku jāmācās. un kad ir kautcik brīvais laiks tad jau ir tumsa!!!!!!
0 0 atbildēt
Vispār tie 2l ūdens dienā ir BS jo padomā cik tu jau uzņem ar partiku.
0 0 atbildēt
es jau biezhi apmekleeju sporta zaales, un aktiivs man ir dziivesveids, bet nee alkoholam es neteikshu :D
0 0 atbildēt
Ha, es uzplauju likumiem!!!!!
0 0 atbildēt
nu alkoholu jau var palietot rezi nedēļā
0 0 atbildēt