local-stats-pixel fb-conv-api

Nāvigi veselīgie vitamīni13

10 0
Dānijas zinātnieki veikuši pētijumu par vitamīniem, un ir nākuši pie pārsteidzoša secinājuma! Izrādās daļa vitamīnu kas nopērkami aptiekās, nevis uzlabo, bet tieši var kaitēt veselībai, un izraisīt priekšlaicīgu nāvi!

Pēc ilgstošiem pētijumiem, zinātnieki nav pat spējuši rast pierādijumus, ka vitamīni spēj uzlabot veselību, un samazina risku nomirt! Tieši otrādi, konstatēts ka A un E vitamīni spēj nodarīt pāri cilvēka imūnsistēmai, un pat sekmēt priekšlaicīgu nāvi! Pēc pētījumiem ar vairāk nekā 230 tūkstošiem gan veselu, gan slimu cilvēku pētnieki atklāja, ka A vitamīna sastāvā esošās daļas var pat par 16 procentiem palielināt risku nomirt. Tāpēc zinātnieki aicina uzņemt vitamīnus ar sabalansētu uzturu, nevis to trūkumu organismā kompensēt ar pirktiem vitamīniem.

Ieteikums tāpēc arī visām sieviešu dzimuma pārstāvēm, ja vēlas ieturēt kādu diētu, nelietot diētiskas tabletes vai preperātus kas nopērkami aptiekās, bet gan pavērot savu uzturu, ēst vairāk augļus, dārzeņus
10 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
zivju eļļa jau ir dabīgais E vitamīns. Sintizētie vitamīnie nav labi. Nekas nav labs, kas ir sintizēts.
1 0 atbildēt
Kimiskie elementi nakad nav bijusi veseligi...
1 0 atbildēt
ķīmija paliek ķīmija, to pat zinātnieks zin
1 0 atbildēt
Es arī vienmēr esmu bijusi par to, ka vajag vitamīnus uzņemt svaigā veidā, ēdot augļu un dārzeņus. Ja tā padomā vitamīni aptiekā maksā apmēram 10 lati, nu apmēram vidējā cena, ja atņem nost ražošanas izmaksas, transportēšanu, uzcenojumu utt..., tad to vitamīnu vērtība varbūt ir 1 lats, Un kas tādos var būt labs???
1 0 atbildēt
zivju eļļu vairs nevarēs dzert emotion
0 0 atbildēt
mmm...diez kā ir ar uztura bagātinātājiem, kurus lietoju, kad eju uz zāli kačāties...tur ir diezgan daudz visādu vitamīnu.. emotion
0 0 atbildēt
Pats tgd dzeru kkādus vitamīnus :D jaukii ;/
0 0 atbildēt
dzirdeeju,ka ari galwenais ,dzerot witaminus, ir tos dzert eshanas laikaa...needusham buus ari slikti emotion
0 0 atbildēt
es te vienu mrikli biju tā nedaudz atkarīgs no c vitamīneim uz paciņas rakstīts ka 1x dienā es ik pa 3st 1u tableti :D
0 0 atbildēt
Peikrītu, ka sintezētie vitamīni nav labi, bet domāju, ka tie arī nav slikti, protams labāk uzņemt dabīgus vitamīnus no uztura. Es uzskatu, ja cilvēks neseko līdzi savam uzturam, tad lietot papildus vitamīnus nenāktu par ļaunu.
0 0 atbildēt
šausmas!!!
0 0 atbildēt
es ari esmu atkariga no cevitaminiem.... tablete dina nja.... man parasti bija pat piecas......
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt