local-stats-pixel fb-conv-api

Nāves totalizatoru līderis – Fidels Kastro7

4 0
Internetā plašu popularitāti iekarojuši nāves totalizatori jeb dead pool, kuros cilvēki liek likmes uz to, kura no slavenībām mirs tuvākā gada laikā. Par precīzām prognozēm spēlētāji saņem dažādas balvas, daudzos gadījumos derības par slavenību nāvi tiek slēgtas uz naudu.
Lielākais un labāk pazīstamākais nāves totalizators ir Rotten Dead Pool, kas savu darbību uzsāka 2003. gada decembrī. Šobrīd šajā totalizatorā reģistrējušies vairāk nekā 70 tūkstoši dalībnieku.
Šobrīd Rotten totalizatora līderis ir 1918. gadā dzimušais evaņģēlists Billijs Greiems, bet otrajā vietā ir ilggadējais Kubas līderis Fidels Kastro. Pirmajā desmitniekā ierindojušies arī teroristu organizācijas Al Qaeda vadītājs Osama bin Ladens, Kurta Kobeina atraitne Kortnija Lova un popmūzikas karalis Maikls Džeksons. 44. vietā balsotāji ierindojuši 26 gadus veco dziedātāju Britniju Spīrsu.
Saitā Celeb Death Watch, kuras sauklis ir "Šodien šeit, rīt jau prom", Fidels Kastro ieņem pirmo vietu, bet piektajā vietā ierindojies aktieris Patriks Sveizijs, kuram pagājušajā gadā tika atklāts aizkuņģa dziedzera vēzis. Kā liecina ārzemju medijos izplatītā informācija, slavenajam aktierim ārsti gan sola vēl divus gadus. Šajā mājas lapā vienpadsmitajā vietā atrodas skandalozā britu dziedātāja Eimija Vainhausa.
Lielākā daļa spēļu nāves totalizatoru saitos sākas 1. janvārī un noslēdzas gada beigās, bet iespējamas arī citas variācijas un laika limiti. Dažos totalizatoros spēlētāji tiek aicināti ne tikai prognozēt iespējamās nāves, bet arī papildināt prognozi ar iespējamo slavenības nāves iemeslu. Noteikumi un laimestu iespējas ir līdzīgas kā cita veida totalizatoros - lielāko laimestu saņem tas, kurš paredzējis visneiespējamāko slavenības nāvi, bet to, kuri balso par ticamiem nāves gadījumiem (piemēram, par 80 gadus vecu aktieri, kurš jau daudzus gadus cīnās ar kādu neārstējamu slimību), iespējas laimēt lielas summas ir niecīgas.
Sarakstā aizliegts pieteikt jau mirušas personas. Tāpat sarakstā nedrīkst pieteikt noziedzniekus, kuriem jau pasludināts vai gatavojas pasludināt nāvessodu.
Rotten Dead Pool spēles dalībniekiem paredzētajos noteikumos norādīts, ka pieteikto personu slepkavība nav pieļaujama. "Spēlētāji nedrīkst organizēt vai piedalīties kādas slavenības slepkavībā. Ja jūs izrādīsities vainīgs kādas slavenības nāvē, jūs tiksiet izslēgts no spēles uz vienu gadu. Ja jūs izmantosiet masu iznīcināšanas ieročus un tiks nogalināts liels skaits cilvēku, starp kuriem būs kāda slavenība, jūs arī tiksiet izslēgts no spēles uz vienu gadu." Tāpat aizliegts nogalināt citus spēles dalībniekus, par ko draud mūža izslēgšana no spēles.
4 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
lieku likmi uz Godmani :D
5 0 atbildēt
lieku uz Slakteri
3 1 atbildēt
Likt uz Sveiziju kkaa drusku neeetiski!
2 0 atbildēt
Jā par Sveiziju piekrītu, cilvēkam jau tā nav grūti, bet apzināties, ka pāris simti gaida, kad tu noliksi karoti, lai varētu uzvārīties, tas jau ir neforši
2 0 atbildēt
Ja jūs izrādīsities vainīgs kādas slavenības nāvē, jūs tiksiet izslēgts no spēles uz vienu gadu. *** nuu, nedaudz tā kā neloģiski. ja būs vainīgs, tad varēs par šito spēli aizmirst uz visiem 20 gadiem..
1 0 atbildēt
R.I.P Patrick
0 0 atbildēt
tik stulba adrese.
1 2 atbildēt