local-stats-pixel fb-conv-api

Mosh pit13

44 13

Kurš gan nav dzirdējis par mošu??? Nu ja!! :D

 

Moš ir pūļa ārdīšanās ritmā, kurā ietilpst viena otra grūstīšana. Ir vairāki moša veidi kā piemēram ''circle pit '' un '''wall of death''. Jādzīst, ka moš īstenībā ir draudzīga vide, jo mošotāji parasti tev palīdz tikt atpakaļ kājās ja tu esi neveiksmīgi nokļuvis zemē. Mošā ietilpst galvas kratīšana, instrumentu ārdīšana (mūzikas instrumentu), skatuves niršanas ( :D ), pūļa sērfošana. Jāatzīst ka vienmēr esmu gribējis paprovēt ienirt pūlī (laikam nākamajā kārtīgajā mošpitā to izdarīšu). Moš parasti notiek dzīvajos šovos skatuves priekšā, kur mošotāji no sirds izklaidējas.

 

Moš parasti ir ar ļoti labā atsauksmēm no mošotāja vidus, bet tajā mēdz notikt negadījumi (lūzumi, pušumi, sasitumi, zilumi). Protams, neviens mošeris necenšas nevienu tīši savainot, jo kā saka vairāk mošeru, jo labāk. Ar retiem izņēmumiem pagadās kāds, kurš ir brutāls mošā un to vien grib kā kādu savainot, bet tas ir tik reti, ka tur nav ko uztraukties.

Vārds moš nāk no agrās hardkor scēnas, kas aizsākās Vašingtonā. Protams, manā skatījumā moš tas ir radies thrasheru vidū, kad 80tajos gados Los Andželosā aizsākās visu laiku labākās mūzikas attīstība.

 

Daudzas grupas ir apspēlējušas šo tēmu kā, piemēram, "Caught in a Mosh" kuru izpilda Anthrax (viena no labākajām visu laiku dziesmām), "Milano Mosh" kuru izpilda Stormtroopers of Death, "The Pit" kuru izpilda Vietnom, "Megamosh" kuru izpilda Hyades,"Long Live The Circle Pit" kuru izpilda Catheter, "Circle Pit" kuru izpilda Refused, "Thank You For Not Moshing" kuru izpilda Reel Big Fish, "Killing Floor" kuru izpilda Body Count, "Nosebleed Section" kuru izpilda Hilltop Hoods un "Into the Pit" - Testament.

 

Moš pat ir rādīts tādos TV grāvējos kā Beavis & Butt-Head, South Park, Futurama, Metalocalypse, Mighty Moshin' Emo Rangers, un The Awful Truth, moš pat ir izmantots videospēlēs kā, piemēram, World of Warcraft and Mario Party 8. Pat World Wrestling Entertainment, superzvaigzens Moša and Thrasha vārdus izmanto kā komandas nosaukumu - "The Headbangers" un viņu fināla kustības ir nosauktas kā "Stage dive" un "Mosh pit".

« 1  2  3 »
44 13 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

atbildot uz legion komentāru " un izsviedrējam daudz  tauku "

tad tāpēc mošeri nav aptaukojušies...  

4 0 atbildēt

un izsviedrējam daudz  tauku emotion

2 0 atbildēt

sagribējās arī tagad būt kādā sulīgā mošpitā! :)

1 0 atbildēt

hardcore shit makes me toxic.. es arī gribu! mosh mosh mosh emotion

1 0 atbildēt

Duiezgan nepatīk hardcore mosh, labāk circle moshpit ar grūstīsanos, tas ir jautri..

1 0 atbildēt

Mošings ir jautra padarīšana  emotionemotion

0 0 atbildēt

mm. :)

0 0 atbildēt

Šovakar moš iekš Fontaine Palace :)

0 0 atbildēt

baigi ilgi neesu moshojis :D nenormali gribas izladeeties :D

0 0 atbildēt

milāna.. :D

0 0 atbildēt

Diez šitādi pasākumi ieksh LV arī notiek?

0 0 atbildēt

eh, atmiņas.. Sen neesmu tā kārtīgi iztrakojusies. Vienīgais mīnuss, ka vienmēr kāds bija pamanījies uzkāpt man uz matiem, tāpēc tikšana atpakaļ uz kājām reizem nebija tā patīkamākā. :D

0 0 atbildēt

😆

0 0 atbildēt