local-stats-pixel fb-conv-api

Mmmm..kāds kārumiņš1

26 0

HP Mini 210 Vivienne Tam Edition ir elegants un pārdomāts dizains gan ārēji, gan iekšēji, kā arī tā programmatūra pielāgota modīgu lietu cienītājām, kas regulāri ir kustībā:

 

* Iebūvētā tīmekļkamera ļaus izveidot un augšupielādēt video failus, fotografēt un tērzēt ar draugiem un paziņām. Turklāt, to ir iespējams viegli pārvērst digitālā, lietotājām parocīgā spogulī. 

 

* HP QuickWeb programma sniedz iespēju veidot ierakstus sociālajos portālos, rakstīt mikroblogus, klausīties mūziku, sērfot internetā, veidot tikšanās kalendāru, nosūtīt e-pasta vēstules un pļāpāt ar draugiem jau dažas sekundes pēc datora ieslēgšanas, negaidot, līdz tas būs pilnībā iestartējies.

 

HP Mini 210 Vivienne Tam Edition piezīmjdatoram ir pieskaņota īpaša dizaina zamša somiņa, un papildu iespējams iegādāties  "Butterfly Lovers" stilā izveidotu bezvadu peli. Pērkot Vivienne Tam Mini, tas tiek pasniegts ekskluzīvā, pievilcīgā dāvanu iepakojumā.

HP Mini 210 Vivienne Tam Edition ir ideāli piemērots mobilai sievietei, kas seko līdzi jaunākajai modei un bieži lieto internetu. Tā 3 šūnu akumulators darbojas līdz pat 5.5 stundām. HP Mini 210 Vivienne Tam Edition ir 10.1 collu jeb 26.65 cm liels LED Brightview displejs un ērti lietojama klaviatūra (93% no pilnā izmēra klaviatūras).

 

HP Mini 210 Vivienne Tam Edition ir 2 GB operatīvā atmiņa un iespējas palielināt cietā diska apjomu līdz pat 320 GB, kā arī pievienota automatizētā rezerves kopiju veidošanas programmatūra. Dators komplektēts darbam ar Microsoft Windows® 7 Premium operētājsistēmu un tam ir 1.66 GHz Intel Atom N450 procesors. Pievilcīgajam datoram ir arī WLAN un Bluetooth mobilās opcijas.

 

Šobrīd HP Mini 210 Vivienne Tam Edition ir iespējams rezervēt interneta vietnē www.hp.com/viviennetam. Jau marta beigās šis īpašais piezīmjdators būs nopērkams arī mazumtirdzniecības vietās un tā cena būs sākot no 449 eiro. "Butterfly Lovers" dizainā veidotā bezvadu pele maksās aptuveni 34.99 eiro.

Man jau ļoti patīkas...

emotion

Reklāma
26 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

Stilīgi

0 0 atbildēt