local-stats-pixel fb-conv-api

Mistika131

638 4

bildes tiešām ļoti mistiskas + apraksti klāt!

638 4 131 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 131

0/2000

cumoniks fano par krēslu? 

 

+++ 10 bildē 100% černobiļas berns!

2 0 atbildēt

Interesanti . . .

2 0 atbildēt

Kas tad nu, vai tiešām nevienam mistikas fanātam nav nekas iebilstams pret ebola komentu? Vai arī tas ir pa smagu mistiķu smadzenītēm?

2 0 atbildēt

atbildot uz Cumosniks komentāru " vai arī tas ka šo rakstu pēc ebola komentār... "

Kā pats saproti, tu esi apskatījis, tātad sanāk otrais variants. Nekas neparasts gan tas nav - kritiski uzlūkot savus tekstus ir pārāk daudz prasīts no mistikas fanātiem, vieglāk ir to vienkārši nosaukt par "slimīgi garu eseju".

2 0 atbildēt

atbildot uz down komentāru " Kā pats saproti, tu esi apskatījis, tātad sa... " pareizi saki, apskatījis, es komentārus kuros ir virs 5 rindiņām ļoti retos gadījumos sāku lasīt, un šis nebija tāds gadījums :P

2 0 atbildēt

atbildot uz Cumosniks komentāru " pareizi saki, apskatījis, es komentārus kur... " Nu ja, nu ja, kurš normāls mistiķis spēs izlasīt vairāk par 5 rindiņām, tas tak grūti... interesantāk paskatīties fotkas ar "mistiskām" parādībām... kas arī bija jāpierāda.

2 0 atbildēt

atbildot uz down komentāru " Nu ja, nu ja, kurš normāls mistiķis spēs iz... " Tev jūtas aizskāra vai kas? ja kautkas nepatīk vnk nelasi un viss, nevis tagad ik pēc pāris min čeko vai nav kāds koments par kuru varētu pacepties..

2 0 atbildēt

atbildot uz Cumosniks komentāru " Tev jūtas aizskāra vai kas? ja kautkas nepa... " Nē, iesēkt par durikiem man ļoti tīk. Kaut vai par to faktu vien, ka garākus komentārus par 5 rindiņām nelasi, lai gan tas bija adresēts tieši raksta autoram un, spriežot pēc komentāru skaita, tu šo vietiņu čeko daudz aktīvāk par mani. Protams, kad nekā prātīga sakāma nav, neiztikt arī bez duriku aizsargtolerances pozas "nepatīk - nelasi".

2 0 atbildēt

atbildot uz down komentāru " Nē, iesēkt par durikiem man ļoti tīk. Kaut ... " un paskaties kas tad to rakstu ir ielicis spokos? baigais fakts ka garakus komentarus par 5 rindinjam es ljoti reti lasu.. par ko tu ciinies te vispar gudriniek? :D:D:D

2 0 atbildēt

Jau pasen atpakaļ bijis, bet patīkami izlasīt velreiz.. ;)

2 0 atbildēt

atbildot uz Cumosniks komentāru " un paskaties kas tad to rakstu ir ielicis s... "

mjā... tā kā ir darīšana ar grūtgalvi, centīšos izteikties konkrētāk:

Komentārā 2010-01-26 01:37:57 visa tava huiņa, kas ir rakstā, ir pa punktiem apgāzta. Ja vien tev piemistu arī kādas saprātīgas būtnes pazīmes, tad vai nu tai liktu pretī argumentus vai arī paklusētu un atzītu, ka esi totāli apdirsies ar savu huiņu. Bet tā kā šīs pazīmes tev nepiemīt, tad atradi atmasku, ka garākus komentārus par 5 rindiņām nelasi... Man savukārt par tādiem lohiem patīk iesēkt, kuri par saviem tekstiem neatbild.

Nav atkal pa grūtu saprast? Vai arī esmu pārsniedzis 5 rindiņu limitu un šo nemaz nelasi?

2 0 atbildēt

atbildot uz down komentāru " mjā... tā kā ir darīšana ar grūtgalvi, centī... "

pirmkart iemacies lasit, nekur neesmu teicis ka virs 5 rindinjam vispar nelasu! otrkart, ir aitas, bus cirpeji, to var attiecinat uz rakstu, raksts ir labs, ka jau daudzi teica viens no labakajiem spokos, cilvekiem patik lasit tadas lietas, un kam ticet kam neticet ir vinju pasu zinjaa! iet tagad par katru bildi argumentaciju meklet viena nelaimiigaa delj netaisos, get a life! par to jau agrak esmu parliecinajies ka interneta strideties ir pilnigi bezjedzigi. ja tavas jutas tik ljoti ir aizskartas vari pats meklet argumentaciju katrai bildei un tad iekope seit, ja tas tevi daris laimigu. tautai jaazin taisniiba! :D

p.s. internetstridos nav uzvaretaju, ta ka busu gudraks un piekapsos!

2 0 atbildēt

Mdā, sen nebiju tik daudz pērles vienkopus lasījis! Raksts ir labs dēļ tā iemesla, ka arī citiem grūtgalvjiem tas šķiet labs... ģeniāla loģika!

"iet tagad par katru bildi argumentaciju meklet viena nelaimiigaa delj netaisos" ... "internetstridos nav uzvaretaju, ta ka busu gudraks un piekapsos! "

Ko te vēl daudz komentēt!? Par saviem vārdiem atbildēt netaisās, cilvēku, kurš spēj argumentēt, nosauc par nelaimīgu, tad vēl, nez aiz kāda pārbīļa, man iesaka aizstāvēt šo rakstu, un pēc tāda debilisma d*ntrēšanas vēl raksta "busu gudraks un piekapsos!". Īsāk sakot - totāli debils! Strīdēties ar tādu patiešām bezjēdzīgi...

2 0 atbildēt

mistiski... un man patīk mistiskas lietas! super!!!

2 0 atbildēt

bullshit.

2 1 atbildēt

Man jau patik sitadi raksti :P

1 0 atbildēt

atbildot uz AndOne komentāru " Perfekti! ++ bez vārda runas! " vārdus no mutes izrāvi ;)

1 0 atbildēt

ista mistika

2 1 atbildēt

izskatas fake :D

1 0 atbildēt

2. lol :)

1 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »