local-stats-pixel fb-conv-api

Miss Universe12

13 0
Miss Universe ir starptautisks skaistuma konkurss.
Konkurss sākās 1952. gadā, Kalifornijā. Tajā piedalās skaistākās sievietes no visām pasaules valstīm. Risinās konkurss katru gadu un katru gadu mēs uzzinām skaistākās pasaules sievietes vārdu. Piedāvāju ieskatīties šajā konkursā. Visas konkursa uzvarētājas. ☺


« 1  2  3  4  5 »
13 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
98. gads, nu jā... :D
4 0 atbildēt
whateverusay, piekrītu. Taču rīko konkursus Miss Latvija. Tad nu izvēlās skaistāko, NO TĀM KURAS PIEDALĀS, un sūta. Tātad, nedaudz nepareizi uzrakstīju. Laikam vajadzētu tā - skaistākās sievietes, kuras piedalās šajos konkursos. :)
4 0 atbildēt
tad jau man paveicās. :D
4 0 atbildēt
Atceraties mūsu pirmo Miss Universe pārstāvi (divas jau tik bijušas) jebšu Ievu Kokarēvicu? Nu pasakiet, kura no šīm kaut mazliet spēj stāvēt viņai blakus??? Skaista, skaista, skaista meitene, kura bija pelnījusi tikt vismaz starp trim uzvarētājām, nevis palikt izvēlētai vienīgi starp 10 skaistākajām.
3 0 atbildēt
jāsaka ka kkādus pēdējos gadus viņas nav tās daiļākās... emotion es jau saprotu ka ne tikai skaistumu vērtē, bet nu salīdzinoši...
3 0 atbildēt
''Tajā piedalās skaistākās sievietes no visām pasaules valstīm'' ** skaistu sieviešu ir paaaaārāk daudz uz pasaules, lai no katras valsts varētu izvilkt to ''samaju, samaju''.. bet, ekkk, kuru gan tas mūsdienās interesē .. :)
3 1 atbildēt
nekas, es piedošu, esmu labestīgs cilvēks. ŠODIEN! :D :D
3 1 atbildēt
un pie tam pa hārdo noveicās! :D
3 1 atbildēt
2 0 atbildēt
Jā, Ieva ir ļoti skaista. Es gaidīju, ka viņa nonāks trijniekā, bet nekā. Bet vismaz Ķīnā viņu novērtēja - tika pie titula skaistākā seja pasaulē. :)
2 0 atbildēt
http://www.xpango.com?ref=91662763 nu ganjav atradiisies kas noziedos laiku arii man!!! :)
2 0 atbildēt
Gribi iphone par brivu ? Viss kas jadara ir jaizpilda 32 offeri prieks iphone 3g 8gb bet 38 prieks iphone 3g 16gb loti vnk.Un par katru piesaistito draugu kurs izpilda offeru +1 punkts !! LIELAKAIS Paldies tiem kas mani referoja iphone jau shipojas uz latviju.Tagad jau kraju xbox 360 elite!!! PALDIES PALDIES PALDIES!!! Reku links: http://www.xpango.com?ref=91645783 :)
2 1 atbildēt