local-stats-pixel fb-conv-api

Meteorīts NAV īsts!10

13 5
Lai gan Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) speciālisti Mazsalacā nokritušo objektu jau nodēvējuši par "dūres lieluma dabīgas izcelsmes meteorītu no kosmosa", Ziemeļvidzemes biosfēras rezervāta ģeologs Dainis Ozols pārliecināts, ka notikušais ir cilvēku roku darbs.

Ozols, kurš pirmdien uz notikuma vietu devies ar skolēnu ekskursiju, sarunā ar portālu "Delfi" atzina, ka Mazsalacā redzētais izskatās pēc cilvēku roku darba. "LVĢMC strādā ierēdņi," šī centra paziņojumus komentēja Ozols, sakot, ka to, kas patiesībā Mazsalacā noticis, atklās Latvijas Universitātes zinātnieki, kuri jau ir devušies uz šī brīža Latvijas karstāko punktu. Arī Ozols ar skolēnu grupiņu apstaigājis bedri un no tās ir paņēmis zemes paraugus. Zinātnieks uzskata, ka bedrē kāds ir iebēris pirotehnikas maisījumu, ko aizdedzinājis un nofilmējis. Ozols pieļauj, ka bedre pļavā izrakta citiem mērķiem un to kāds izmantojis šī joka izstrādāšanai.Portāls "Delfi" jau rakstīja svētdien Mazsalacā it kā nokritis meteorīts. Tā izveidotās bedres diametrs esot aptuveni deviņi metri, dziļākā vieta – trīs metri. Ap bedri ir arī izsists aptuveni divus metrus augsts, stāvs valnis.
13 5 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
nu šodien jau pa šo runājām :)
5 0 atbildēt
Es uzreiz pateicu, ka nav īsts. Pirmajās fotogrāfijās jau bija skaidrs, mals bedrei bija pārāk izteiktas. Bedres malas bija ar 90 grādu lenķi.
4 0 atbildēt
Source?
3 0 atbildēt
taadu bedri ar laapstaam rakt..,tie laikam ar praatiņu nedraudzeejaas emotion
3 0 atbildēt
tak bļe atkal visi varēs smieties pa Latviju :D bet ja nopietni tad tas jau ir debīli ka cilvēki tā dara, tomēr tač visi tie glābeeji, visi tie zinaatnieki kas tur brauca utt...
3 0 atbildēt
Joks labs :D
2 0 atbildēt
Ha-ha!
1 0 atbildēt
gachels - piekrītu. Tā censties lai iegūtu anonīmu popularitāti. Staigād apkārt un priecāties, ka par viņu darbu visi raksta. Tikpat stulbi, kā veidot apļus labībā.
1 0 atbildēt
Paldies liels Tele2, ka Latvija ir kljuvusi par apsmieklu objektu visai pasaulei, tieshaam milziigs paldies :))
1 0 atbildēt
lieku galvu kkiilaa ka tas ir spridzinaats!!
0 0 atbildēt