local-stats-pixel fb-conv-api

Māte nogalinājusi zīdaini, barojot viņu ar alu8

14 1
Krievijas milicija ierosinājusi krimināllietu pret kādu 23 gadus vecu Omskas pilsētas iedzīvotāju, kura tiek turēta aizdomās par to, ka viņas vainas dēļ gājis bojā trīs mēnešus vecs zīdainis, ziņo Krievijas prese.

Pēc liecinieku stāstītā izmeklētājiem, aizdomās turētā sieviete, cenšoties nomierināt savu nesen dzimušo meitiņu, bērnu barošanas pudelītē ielējusi alu, ko atšķaidījusi ar putriņu, un pabarojusi bērnu. Rezultātā nekavējoties iestājusies zīdaiņa nāve. Nolaidīgā māte tagad apsūdzēta pēc Krievijas Federācijas kriminālkodeksa 109. panta 1. daļas par nāves izraisīšanu neuzmanības dēļ. Šobrīd vēl notiek lietas apstākļu detalizēta izmeklēšana. Pagājušā gada aprīlī līdzīgs precedents notika Tulā, kur kāds piecus mēnešus veca bērns tēvs uz vienu gadu tika ieslodzīts kolonijā par to, ka viņš savam bērnam bija iebarojis letālu etilspirta un alus maisījumu. Savukārt otrā okeāna pusē kāda Viskonsinas štata iedzīvotāja šī gada sākumā apsūdzēta par to, ka savu 11 gadus veco meitu ārstējusi ar visai oriģinālu metodi. Kad sieviete, pēc pašas vārdiem, jutusi, ka ar diabētu slimā meitene „sāk izlaist garu", viņa nevis vērsusies pie ārstiem, bet gan sākusi intensīvi lūgties, lai slimnieci glābj mīļais Dieviņš. Prokurors pieprasījis, lai sievietei tiktu piespriests 25 gadu ilgs cietumsods par pirmās pakāpes slepkavību.


Spēcīgi. emotion emotion
14 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
Heh, alkohola lietoshana negatiivi ietekmee Juusu veseliibu!
7 2 atbildēt
blo avatarsblo
njaaaaa emotion
3 0 atbildēt
emotion
2 0 atbildēt
Jē!!! Mūsējie Omsku sabāza!!!
2 0 atbildēt
kur prāts? laikam dir..
1 0 atbildēt
Autoram pašam ļoti precīzs apzīmējums - spēcīgi. o.O vot tā jau ir Stadija... >.<
1 0 atbildēt
es esu dzirdeejis to lai ziidainis labaak guleetu tam eedienaa pievienu vienu mazu piliiti Ruma! Nu nejau putru sajaukt ar alu! kautkaads vaaajprats!
0 0 atbildēt
šitādām tikai to vien, kā bērnus dzemdēt..... aha emotion
0 1 atbildēt