local-stats-pixel

Masaļskis Prom :O8

24 2

Pēc šīssezonas Edgaram Masaļskim beidzās līgums ar Rīgas "Dinamo", TPC saprotams, ka klubs, gan vēl jo vairāk līdzjutēji gribētu redzētu Masaļski komandas Kreklā arī nākamsezon." mājaslapā kluba ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs atklāja, ka vārtsargam ir izteikti vairāki piedāvājumi: "Pēdējais piedāvājums  viņam tika atdots pagājušajā nedēļā, un šobrīd neesam saņēmuši konkrētu Masaļska atbildi. Zināms, ka viņam piedāvājumus ir izteikuši arī vairāki citi KHL klubi, kurus Edgars izvērtē, un viņam pašam jāpieņem lēmums, kur spēlēt nākamajā sezonā."
(Bet nākamsezon Rigas Dinamo spēlēs Zviedru viens no Labākajiem vartusargiem Henriks Karlsons viņu tak malā neliks tātad WTF )

Sports.ru raksta, ka Masaļskis vienojies ar Kijevas "Budivelnik", kurI nākamo sezonu sāks  KHL. Kluba oficiālajā mājaslapā budivelnik.org gan pagaidām nav ievietota šāda informācija.

30 gadus vecais Edgars Masaļskis aizvadītajā sezonā palīdzēja "Dinamo" iekļūt izslēgšanas spēlēs, piedaloties 37 regulārās sezonas mačos, atvairot 91 procentu pretinieku metienu jeb ielaisti vidēji 2,84 vārti. Sešās "play-off" spēlēs atvairīti 93,4 procenti metienu jeb ielaistas vidēji tikai 1,93 ripas.

Neko nesaprotu :D

24 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000

Gan jau ka buus labaak , seejeejs jau nav duraks !!!!

3 0 atbildēt

Rakstiņš tāds so so!! bet došu "+"

1 0 atbildēt

Kamēr no DR nav oficiāla ziņa, tikmēr bulšits. Krievi parasti visu pārspīlē, tāpat kā ar Hosu, kad pat nebija zināms, kur viņš dosies.

1 0 atbildēt

mūurgs.  

0 0 atbildēt

Hrenova!

0 1 atbildēt

Tiešām WTF emotion

0 2 atbildēt

Karlsons? Riiight :D

0 2 atbildēt

edgara vietā kkāds karlsons?

viss tiešām iet pakaļā ceru ka masaļskis tomēr paliks mājās!

1 3 atbildēt