local-stats-pixel fb-conv-api

Mans pirmais laimests!27

149 2

Nesen piedalījos loterijā, iegūtā balva likās vilinoša, tomēr viss kopumā mani tomēr pārsteidza. Nez vai tuvākajā laikā gribēšu piedalīties loterijās. Padalīšos ar savu pieredzi.

149 2 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Priecājies ka nevinnēji mazu nēģerēnu kastē, kuram pakaļ jābrauc uz lidostu, ja 5 dienu laikā to neizdara, tad pa pastu atsūta visu ģimeni.

26 1 atbildēt

manai mammai bija tas pats. aizgāja mana mamma, es, mans lielais brālis un brāļa draudzene + viņas mamma. mums gan bija tā - jau vakariņas, man sula, šamējiem vīns, karbonāde, salāti, un fri lkm. tad sāka stāstīt, vel arī ar kkādu štruntu tur mērija lauku, un uzdāvināja pat ap kalu (?) liekamo sildītāju :D segas jau mīsktas un jaukas, bet tiešām dārgi. man ( :D) izvērtējot viņas prezentācijas spējas un to, kā viņa runāja- es varētu labāk :D :D :D sega nav viņš (sega tak nav dzīva) un mani neinteresē, ka viņas vecais dzīvo Liepājā un viņai ir līdz kaklam. vienīgais pluss - vakariņas par brīvu :DD

9 0 atbildēt

EI tu nost! UZ BEZ TABU

9 2 atbildēt

esmu bijis kaadas reizes 5cas tochan auz Eastcon prezentaacijaam...pof,iekod na haljavu,paseedi masaazjas kreeslos utt...sanjem lietusargu nahaljavu un ej maajaas,nesaprotu,kur probleema emotion

4 0 atbildēt

Eastcon šitā dara. Viņiem tas arī reāli atmaksājas, jo par tām pusdienām (pieņemsim, 3ls no cilvēka), kas sanāk ~20ls, viņi 3 stundas skalo smadzenes un reāli cilvēkiem jāklausās tas viss. Dažreiz iestāsta cilvēkam ka tas produkts ir tik labs utt, bet ir arī cilvēki, kuriem vienkārši neērti neko nenopirkt.

3 2 atbildēt

Jā, es arī šitādos esmu pabijusi, mani gan īpaši netraucēja paklausīties kā tantiņa runā par segām utt, vismaz kaut ko jaunu uzzināju, par velti paēdu + dabūjām dāvanā ap kaklu liekamo sildītāju, kas noder tagad. :)

0 0 atbildēt

been there done that...

0 0 atbildēt

hah, man ir bijis tieši tas pats :D

0 0 atbildēt

man ar šitāda pieredze ir bijusi.. stulbi apčakarē. un vakariņās tur neko daudz neiedod.

0 0 atbildēt

Nu, tas tā kā ir normāli, vajadzēja būt gatavai tādai reklāmai.

0 0 atbildēt

nu vo!

0 0 atbildēt

Piedzīvots tas pats, it kā tēvas sastāstīja,ka laimētas vakariņas, visi zolīdi ieradāmies, izrādījās ka tā ir kaut kāda ēstuve, kurā 40 minūtes par gaisa jonizētājiem stāstīja, kuri maksā 250ls. Noklausījāmies, tad deva ēdienu, kurs nesaprotamā kārtā bija izcili negaršīgs.

0 0 atbildēt

laipni lūgts 21.gadsimtā.

0 0 atbildēt

Toč, sūti uz Bez tabu.:D

+

 

+=

0 0 atbildēt

Es tikai vienureizi esmu vinnejis ko milzīgu,ziniet? Tās loterijas Bagātību sala - nu es viņā vinneju 500ls.

Bija jābrauc uz Rīgu pakaļ,bet nu tie tak 500ls kurš stulbenis nebrauktu?

0 0 atbildēt

Šie reklāmas triki ir veci kā pati pasaule, esmu pats piedalījies 3-jos emotion. A kas haļavnās pusdienas :D 

Starp citu pāris preces viņiem ir ok bet no visa klāsta tie ir kādi 5%.

Pamatā Latvijā ar šo preču bīdīšanu nodarbojas šī kompānija!

0 0 atbildēt

Labāk uzspēlē Viking Loto :D

0 0 atbildēt

cik negadās iegrābties :D

0 0 atbildēt