local-stats-pixel fb-conv-api

Mans 300. Raksts un Jubileja59

59 12
Tātad šis ir mans 300. raksts un tieši Šodien 25.jūnijā aprit 1 gads kopš esu registrējies portālā www.spoki.lv . Tātad šodien man ir tādi kā dubult svētki :)



Ak Kas par priecīgu dienu, nezinu kāpēc, bet mani tā neiepriecināja pat paša dzimšanasdiena.


Pārējo pateikšu bildēs:
Liels Paldies Visiem Spoki.lv lietotājiem un Adminiem it īpaši tiem aktīvākajiem, kuru raksut dēļ es vispār izdomāju registrēties, kā arī paldies Jacky, par Labajiem rakstiem, katrai dienai.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
59 12 59 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 59

0/2000
kasis manliekas paarfanojies ar tiem spokiem,tas jau saak palikt mazliet slimi ja godiigi :D :D izlasiju visu rakstu un manupraat mums te ir viens naavinieks kad nezinaamu iemeslu deelj spoki.lv tiks sleegts :D :D
24 2 atbildēt
Sveiciens svētkos :) Buču nedošu =D bet roku paspiedīšu emotion
19 3 atbildēt
Aizmārša - kad paies gads tu pat nepamanīsi, man piemeram škeit ka es te veselu mūžibu tupu :D :D
19 3 atbildēt
Kasis007 - man ir tieši tāpat. Sēžu spokos, liekas, ka vesela mūžība jau aizgājusi. Pluss no manis. Par mīnusiem neuztraucies. (Tos vāc mīnusiņu krājēji aka EsTanka utml.) Nets nav tā vieta, kur vajadzētu par tiem iespringt, un kur nu vēl par komentāru kaujām. Mana taktika - pieliet eļļu ugunij un par to gardi paņirgt, kā visi cepās :DD
20 4 atbildēt
hip hip urrā! :D
20 5 atbildēt
apsveicu! atkal iemesls negulēt! :D un kas te apaļus plusus lika? :D
19 4 atbildēt
Gatis - Paldies, mani dubultsvētki man iekrita tieši skolas dienā xD VinijsPūks - nu nezinu vai tas tāds pirmais vai kautka ta, man tas tā, galvenais lai saprotat domu, ko sapratāt :) Jocix - hmm sodien ceru skola ar bus labi :D: :D P.S. X PLUS Y - tev vēl ilgi jāmācas!
19 4 atbildēt
Apsveicu!!
17 2 atbildēt
10. Spokos atradās meitene ar lielām acim (es domāju lielām Eye nevsi otrām acim) , kuru sauca par...(Cuda) un kas tad viņai ir ar tām otrajām acīm? :o
18 4 atbildēt
Aaaaapsveicu un veeeelreiz Apssssveicu. Hip hip uraa :) Tikai nepiedzeries :)
17 3 atbildēt
ir labs raksts :) + ofic :)
18 4 atbildēt
revibox - tava taktika izklausās loti intresnata, bet es nevaru pat internetam kadam uzbraukt :D :D o tev tas pats, kas man es prosta nevaru tika tada sajuta ka 5 gadsu minimums te jau sedetu, bet ne knapi gads :D :D :D Par - liksanu ari vini dabu - ??? dlaster - paldeis :)
18 4 atbildēt
xe, suminu!!! (BD -kake) :D :D raksts sanaacis baigi labs :) kaa arii bija interesanti peetiit,ko uzmeikoji emotion
16 3 atbildēt
revibox .. viņš latgalē dzīvo .. šaubos vai no vecrīgas sūtīs tik tālu un ja sūtīs, tad viņa sabojāsies :(
17 4 atbildēt
Spokos, ja nevelies sačakarēt sev dienu, nepiemini šo valsti :D :D Vismaz parak daudz :D ** hmm,interesanti, cik tik bildēs, rakstos un komentāros nav pieminēta šī valsts, mēs par to vairāk smejamies, nekā dienu sačakarējam. kkāds koks ar diviem galiem tgd sanāk :/
16 3 atbildēt
Raksts baigi patika, vispār manuprāt pirmais tāda veida raksts! Ja varētu sabērtu tev veselu kaudzi cepumu, bet vienu gan es tev droši varu peišķirt! Un paldies tev arī kaut vai par šo rakstu! :)
18 5 atbildēt
Apsveicu tevi dubultsvetkos! emotion
19 6 atbildēt
Krokodils - Spoku gripu saķēris - tu domā? A kurš te nav? :D Ja Tu būtu vesels, nesēdētu nakts laikā pie kompja tāpat kā es xP Gravedigger - Torti jāpasūta no kādas lielas konditorejas. Kura diez labāka? Iesaku "Vecrīgas konditoreju" - nenormāli garšīgi.
16 3 atbildēt
Kasis007 - Īsti nezinu par tiem mīnusiem. Būs jāiečeko kārtīgāk. Labojums plkst. 1:22:29 Vells - laikam damuldējos :D Fuck!!
16 4 atbildēt
un mani nepieminēji ;( :D kr4 ar svētkiem, uz savu 500 rakstu mēģināšuy kaut ko līdzīgu izveidot, nu feins raksts tev vispār sanāca..Par to milzīgs, liels un apaļs plusiņs + kā tu līgo un jāpņus svinēji ka neesi gu;eejis 42 stundas ?? :)
17 5 atbildēt
« 1  2  3 »