local-stats-pixel

Manas Tizlās Teorijas...34

8 7
Te būs pārs teorijas, ko mans nepārāk saprātīgais prātiņš izdomāja. Varu derēt ka lielāko daļu esat dzirdējuši vai nu līdzīgi vainu vēlkautkā...

1- Zeme un mēs, un visa galaktika ir smadzeņu šūnas Lieliem cilvēkiem kas ir smadzeņu šūnas vēl citiem lieliem cilvēkiem.

2- Marsieši ir Cilvēki, kas mūs apciemo jo esam mēs viņu eksperimentu rezultāts, jeb esam kloni kas pārpildīja viņu zemi un tāpeč viņu mūs pārsūtīja uz citu planētu. Pēc pārs gadiem mēs ar sāksim nežēlīgi daudz sataisīt nepārāk gudrus klonus un aizsūtīsim viņus uz citu planētu un tā tālāk un tālāk.

3- Katrs cilvēks ir Robots un mums ir ieprogrammēts redzēt to, ko redzam un īstenībā mūsu pavelnieki dzīvo uz planētas Voltrex 4 un kad viņiem uzbrūk viņi nospiež podziņu un mēs pārtopam par kaujas robotiem.

4- katrā no mums dzīvo Nano roboti kuri valdību slepeno nodaļu rīkojumos var ar mums izdarīt ko grib.

5- ASV prezidents Bush ir Neveikmsīgākais Klonu projekts cilvēces vēsturē :D

6- Cilvēks katru dienu (Jeb tiešāk naktī kad guļ) dodās uz 7 valstību, tas ir kad viņš guļ, bet aizejot no šīs valstības tev tiek izdzēsta atmiņa, lai nespētu to nejauši iznīcināt.

7- Mēs dzīvojam īstenībā uz eksperimentālas planētas jeb mājas kurai apkārt ir liels LCD monitors un mums tikai škiet, ka ir plaša tā galaktika :D . Un kad īstenībā kāds lido prom no zemes ar kosmisko kuģi tad to noķēr un nohipnozē un pārprogrammē video failus.

Tādas ir Manas bērniškīgās Teorijas xD
8 7 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 34

0/2000
Anonimais ja tu nu gan neko labaku nevareji pateitk :D A otrs anonimais Sorry es cenšos bet to ta vienas dienas laika nevar izmainit un man parak stresaini nervi un pirksti..
3 2 atbildēt
Nu protams ka tur ir kāda pateisība izvēle ir liela...
3 2 atbildēt
Matrica ir sūds :D
3 2 atbildēt
ou shit kāds vīrietis melnā kopā ar dīvaina paskata radījumu klauvē pie druvīm tas laikam nav labi xD
2 1 atbildēt
bUL SHIT!
1 0 atbildēt
beerniskiigas gan :P
1 0 atbildēt
Ne nu es cenšos uztvert kritiku bet ja kritika ir cik debīla...
1 0 atbildēt
Reecami bet visums ir par plashu muusu iisajiem praatinjiem un tie UFO huj vinji ir,neesu vell nevienu redzeejis, uz pc var visaadu briinumus uzmonteet ja jau var pat hariju porteru par normaalu 4ali uztaisiit tad ufo nav.Murgains raxts
0 0 atbildēt
Apsveicu visi kas apstrīd amnas teorijas ir Luņi. Itīpaši izblamējās tas lols kurš lika izlasīt attiecīgo lieteratūru tu esi laikam stulbs. Tu padomā logiski ja kāda no manām teorijam būtu patiesa to tak nespētu pierādīt neviens xD Ne nu tiešam tu esi lox un tie kas domā ka vienkārši mēsls un kautkas nereāls pieverieties ar jus tak nekā nezinat kas darās...
1 1 atbildēt
Ew es neko sliktu jau neizdomāju a ja man ir taisnība mes tak neviens nezinam kas un kā mēs tikai zinām ka sūds smird bet sokolāde garšīga bet varbūt tas ir tikai ieprogramēts...
3 3 atbildēt
o beidzot kāds mani Saprot :D Un ramfurd kad atklāšu ko lietoju iedošu tev ar :D
2 2 atbildēt
Kas jums ar to 5 punktu xD Nekam citam nevarat ticēt?
2 2 atbildēt
ramfurds Ramfurd es pats nezinu ko manuprāt man kafijā kautkas kautko pievieno.  | t
2 2 atbildēt
Pareizā virzienā cilvēks domā... +
3 4 atbildēt