local-stats-pixel

Live For Speed12

28 10
LFS S2 is a serious racing simulator. No arcade modes, no steering aids - YOU have to do the driving. It is therefore highly recommended to drive the sim with a steering wheel, because even though you can use keyboard and/or mouse, a wheel is what you use in a real car, so a wheel should be used in a serious racing simulator. Especially when going online, where fast reactions are required.

In S2 you can race alone or against the AI, but the real fun is to be found online, in multiplayer mode. Racing against real people is simply the best thing and LFS makes it easy for you to do so. There are also several online racing leagues you can take part in, if you are looking for something with a more competitive edge.

A serious simulator obviously requires a very good physics simulation to provide the thrill and fun of real racing. This is done by simulating all aspects that are important to racing. LFS S2 is the second step towards our vision of what the sim must become and already does a very good job in simulating real racing. Many racing aspects are covered - comprehensive setup possibilities, fuel usage, tyre wear, a lot of different surface types, intriguing racing environments, different car classes, etc. All these aspects make sure you have enough to practise with and spend time on learning the flow of the tracks. Additionally, don't forget to plan your pitstops - find out how much fuel your car uses on a track and how are your tyres behaving on any track, with your driving style. All aspects you will have to think about in real racing and as such you need to think about them in S2 as well.

S2 is a significant improvement over S1; important features have been added. For example dynamic camber (improved simulation of suspension and different suspension types), highly detailed tyre physics and a damage model have been introduced. Also the additional content in S2 should be noted - where S1 mostly contains the 'medium' fast cars and tracks, S2 introduces several 'fast' classes (and 'slow').








Principā ir tā , LFS ir online sacīkšu simulators. Ja jūs novelkat vinu , jums ir 3 autini un 1 trasu paka .
Lai izbaudītu pilnībā LFS ir nepieciešama Licenze kura maksā naudu .Es savu S2 licenzi (visas trases un masīnas) nopirku par 25 LS S1 maksā mazāk taču arī iespējas ir mazākas .Licenzi pērkam www.lfs.net

Simulators ir labs

Jo ir diezgan reāla fizika un arī simulācija no īstām sacīkstēm.+ jau vairākus gadus regulāri nāk uzlabojumi.
Kā piemēram uz 2009 gada beigām būs izlaists jaunais VW schiroko
ļoti ērti ir lietot stūrēs kā man piemēram ir Logitech G25 raceing wheel ar 900 grādēim iespējas ir lielas un sajūtas arī .

iesaku visiem

ir arī sliktās ziņas ir daži ""kurvas"" kuras taisa crack un smauc vinus


S2 latviešu lapas http://www.lfscommunity.lv/ http://www.lfslatvia.com/

un zaļotas kuras neiesaku http://lfs.tzt.lv/

1 raksts ceru ka kāds pateiks kas un kā jādara :D












28 10 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.LFS.NET
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000
Laba, un an Anonīmais ļoti labi pateica. Spēle pati par sev itasiīta, lai butu maksimāli tuvāk patiesībai/dzīvei, nevis tur tjūņet nenormāli hu jzi nko..
3 0 atbildēt
Nespēlējiet šito - sabojāsiet visu dzīvi! :o Pēc LFS citas auto spēles ir vienkārši nebaudāmas un pēc pāris apļiem tiek izdzēstas. Nu tas protams tiem kam patīk simulatori ;) Tupas arkādes un modīgas ķūnēšanas piekritējiem arī nav vērts mēģināt - nesapratīsiet un nespēsiet ne apli izbraukt :D
2 1 atbildēt
kaka
1 1 atbildēt
old stuff... very old...
0 0 atbildēt
spēlēju dažkārt d* versiju :) un +1 anonīmiķim, ka neko citu pēctam paspēlēt nevar..nav tas :)
0 0 atbildēt
Project Torque nenāk apdeiti emotion Es jibal emotion Te ierunājas kads kuram nav saprašanas kas ir Project Torque, katrā ziņa Project Torque varat spēlet ar stūri bez stūres un vienalga atradīsiet iepēju taja spēle atrast ko baudāmu emotion Un PT nāk apdeiti katru mēnesi ar jaunām trasēm autiņiem un vēl daudziem uzlabojumiem.
0 0 atbildēt
lfs arī var spēlēt gan bez, gan ar stūri... es esmu spēlējis kādreiz abus, bet priekšroki dodu LFS :)
0 0 atbildēt
Nez man labāk patīk Racedriver GRID taču arī šitam nav ne vainas +
1 1 atbildēt
Martinivilks Piedod bet kad tiko viņs parādijas es kkādas 40 dienas viņu nobraukāju un likās diezgan murgains pasāciens tādēļ es PT neturpināju. Bet RBR nebraucu jo nesaista rally drizāk kross un drf .
0 1 atbildēt
Project Torque man labāk patīk - jautrāk.
0 1 atbildēt
Project Torque nenāk updata nav jaunu versiju nav uzlabojumi lfs ir sacis no 0.3 a (bez s1 vai s2) un jau kuro gadu tiek uzlabots 2010 gada nāks āra S3 un būs atkal savādāk Nauruha ja ir vecs pec idejas bet vins uzlabojas anonimais ja jo citam fizika ir vnk briesmiga RBR lfs Rfactor ir labakie simulatori un tie nav game kas :sapis visu tēl jūsu ķūnēšanām latvija arvien vairāk parādās mēsli ne auto kur vell skaisti autini
0 2 atbildēt
Project Torque 100 reizes labāks
0 3 atbildēt