local-stats-pixel

Lisa Lavie4

25 3
Vai esat dzirdējuši par dziedātāju Lisa Lavie? Es arī nē. Taču šī meitene piecu dienu laikā strauji kļuva par vienu ļoti populāru dziedātāju, neskatoties uz to, ka viņas dziesmas neskan nedz radio, nedz būtu iznācis kāds singls, vai video. Izrādās, šī meitene savu pašas sacerēto dziesmu video vienkārši publicēja YouTube. Lizas populārākā dziesma ir Angel, kās pēc tā, kad nonāca YouTube pirmajā lapā, tika apskatīta vairāk kā miljons reižu vienas stundas laikā.

Taču interesantākais izrādījās kas cits - Liza nolēma rakstiski atbildēt visiem saviem faniem, kas komentējuši viņas dziesmas iekš Youtube.com. Un tādu bija vairāk kā 10 tūkstoši. Rezultātā - Youtube.com programma padomāja, ka Lizas vietā pie datora ir kāds bots, un slēdza viņas kontu. Viņas fani uzsāka akciju "Atdodiet mums atpakaļ Lizu", un jau pēc 48 stundām viņa atgriezās.

Tagad ir īstais laiks, lai ierakstītu savu albumu, un nopelnītu pirmo miljonu.
Reklāma
Reklāma


25 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000
Fancy komentārs 2008-12-16 13:43:26 Dziesma ļoti līdzīga Dimas Bilana dziesmai Believe... emotion emotion emotion es pat domāju, ka viņa nezin, kas tas tāds "DIMA" ir.. kā nekā no Kanādas, līdzību nesaskatu..
1 0 atbildēt
kaut arii ir liidziiga pat var buut vienaadas... manupraat Lisas dziesma bija pirmaa :) :D driizaak jaaskataas vai dima vinas dziesmu nekopeeja :D :D :D
1 0 atbildēt
Viņas balss pilnīgi tāda, kā Selīnai Dionai, pēc skata arī līdzīga :) super! :)
0 0 atbildēt
Dziesma ļoti līdzīga Dimas Bilana dziesmai Believe...
0 2 atbildēt