local-stats-pixel fb-conv-api

Liepājas cietumā safilmētais materiāls14

24 0
Iespējams daudzi būs jau dzirdējuši, ka februāra sākumā Liepājā viesojās “Spoku mednieki” (Ghost Hunters Internationl), lai tuvāk izpētīt Karostas cietumu un tajā mītošo Balto dāmu.

'Ghost Hunters Internationl' ir starptautiska pētnieku komanda, kas amerikāņu TV zinātniskās fantastikas raidījumu cikla "Ghost Hunters " vajadzībām pēta dažādas paranormālas parādības visā pasaulē. Pētnieki izmanto zinātniskas metodes un speciālas ierīces, lai izpētītu mistiskās parādības, intervē vietējos cilvēkus, kas saskārušies ar paranormālajām parādībām, kā arī dokumentē savus pētījumus un veido populāru raidījumu ASV. Starptautiskā Spoku mednieku komanda savas filmas ir veidojusi slavenās Anglijas un Skotijas pilīs, Peru, Singapūrā, Zviedrijā, Filipīnās un citur. Ghost Hunters International producenti un veidotāji ir ieradušies no Kalifornijas, un Liepājas Karostas cietums ir vienīgā vieta Baltijā, kas iekļauta viņu projektā.

Kā zināms, Karostā nereti ir sastopama Baltā dāma. Leģenda vēstī:
1944. gada rudenī vācu armija veic kārtējo reidu Liepājas pilsētas ielās. Notver arī kādu latviešu jaunekli, kuram gan nav nekādu noziegumu pret pastāvošo iekārtu. Viņu aizved uz Karostas cietumu un iesloga 18. kamerā. Pēc divām nedēļām šim jauneklim noliktas kāzas...

Līgava, uzzinājusi, ka viņas mīļotais ieslodzīts Karostas cietumā, izmantojot sievišķīgu viltību, iekļūst cietumā, atslēdz 18. kameru..., bet ir par vēlu..., viņas mīļotais nošauts. Nespēdama pārdzīvot smago zaudējumu, līgava 18. kamerā izdara pašnāvību. Bet pati viņa līdz šai dienai baltā tērpā ar rudu bizi pār muguru staigā pa Karostas cietumu un dara dažādas dīvainas un neizskaidrojamas lietas. Visbiežāk viņa izskrūvē elektriskās spuldzītes, vai sabojā elektriskos slēdžus, uzlādē mobilos telefonus, ar lielu troksni aizcērt smagās cietuma kameru durvis...

Spoku mednieki, izmantojot speciālo aparatūru, gandrīz nedēļu pētīja Karostas cietumu, intervēja tā darbiniekus, Liepājas gidus un citus cilvēkus, kas cietumā sajutuši spoku klātbūtni. Producenti uzskata, ka minētais raidījums ievērojami palielinās Karostas cietuma popularitāti pasaulē. Jāpiebilst, ka raidījuma televīzijas auditorija tikai Amerikā vien pārsniedz 3 miljonus.

Video beidzot ir oficiāli pieejams internetā, tāpēc skatāmies un vērtējam!

Lejupielādēt video varam sekojošās vietās:

Torrents Mininova
http://www.mininova.org/tor/2347990

Rapidshare
http://rapidshare.com/files/205492573/Ghost.Hunters.International.S01E23.HDTV.XviD-aAF.part1.rar
http://rapidshare.com/files/205492710/Ghost.Hunters.International.S01E23.HDTV.XviD-aAF.part2.rar

Netload
http://netload.in/dateiG9hfZlfxIk/Ghost.Hunters.International.S01E23.HDTV.XviD-aAF.part1.rar.htm
http://netload.in/dateiFzRgEGdYgQ/Ghost.Hunters.International.S01E23.HDTV.XviD-aAF.part2.rar.htm

UploadBox
http://uploadbox.com/files/57700c748b
http://uploadbox.com/files/372f3d4d3b

Video var aplūkot arī bez lejupielādes sekojošā adresē:
http://www.wisevid.com/view_video.php?viewkey=19a6e4b9a248c1daca18
24 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Njā, diezgan interesanti bija paskatīties :D
4 0 atbildēt
Vakar nostijos-tīri interesanti. Un bildē ir 28. kamera, bet viss jau norisinājies 18. kamerā emotion bet tas tā...
4 0 atbildēt
un feiks tas nav ..
4 0 atbildēt
ANoniimajam taisniiba, esmu tru bijis ekskursijaa ar klasi, bija zaibis. Tas kaa tur ir izturējušies pret cilveekiem ir vispaar ka6mars. reizi 2 dienaas palaida uz toleti, izreekjinot to laiku kas bija dots, katram cilveekam laiks bija apmeeram 4 sekundes, esot pat bijis taa kad kameras ir tik paarbaastas ka pat ja nomirst kaads tur neesot bijis vietas kur nokrist... Bet diezgan baisi tur vareja redzeet ka uz sienaam vikltas strripiņas lai dienas skaitiitu, uzraksti mama prastji menja utt.
3 0 atbildēt
vovo salātam taisniiba..
3 0 atbildēt
Tas nav cietums. Tas ir liepājas karostas garnizons. ši ēka biju uzcelta kā slimnīca bet nereizi netika izmantota. tajā turēj tos kas bēga no armijas un tamlīodzīgus mēslus.
2 0 atbildēt
nu amerikani mak taisit sovu!! bet jauki ka pareklame Latviju!! es ar esmu tur bijusi ar klasi piedalijamies taja izrade,bijam ieslodzitie kas tiko atvesti un bija baigi labi!
2 0 atbildēt
Tā karosta laba,es tur gandrīz bez rokām paliku.Bet tie veči,kas tur strādā man uzdzen šermuļus,kaut kad pa TV viņus radīja,man skatoties vien uz viņiem bail paliek ;D.Lai nu kā es viņiem par rupjo attieksmi atriebos-prom ejot apspļaudīju trepes :D Bet tas raidījums kaut kāds fufelis,nekas no tā ko viņi tur tēlo nav īsts.
2 0 atbildēt
muljkjiibas... pilniigi nekaadu pieradijumu... bet restepa par reklaamu :)
1 2 atbildēt
ja man arii tas patika, kad esot vienam chukstejis austa " Get out of here" latvieshu spoks chukst angliski ! :D un tie raidijuma vaditaji arii tipa runajas kko tur saka "move the boks if you here" lol kkads sviests, vel kad chalis iet pa gaiteni un tipa kads vinam aizkaris bikses , tb aizkjeris ar roku!! visi ticamibas momenti pazud,bet ka radiijums jau tiri intresants :)
0 2 atbildēt
psc :D:D taads stuulbums, drausmas :D:D
1 3 atbildēt
kas tas pa suudu?
1 3 atbildēt
fakes paši kaut ko tēlo, ka it kā viņus tur kāds ir aizkāris, vai čukstēja emotion emotion emotion ...sviests
0 3 atbildēt
Diezgan pastulbs raidijums, paskatijos pirmas 15 minutes un izsledzu, tad jau beigas bija interesantakas kur vini bija bobsleja trasee, nu cmoon, angliski runaat ar kaut kaadiem latvieshu/krievu spokiem, wtf?
0 4 atbildēt