local-stats-pixel fb-conv-api

Lielbritānijas tūristi kož [!]11

14 2
Konflikts par, iespējams, nepamatoti liela rēķina izrakstīšanu kādā Vecrīgā naktsklubā pāraudzis kautiņā, kura laikā viesis no Lielbritānijas iestādes apsargam salauzis žokli un nokodis ausi, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Kā ziņots, ārvalstu tūristi arvien biežāk sūdzas par krāpšanu Rīgas klubos un bāros, kas izraksta nepamatoti lielus rēķinus vai "novelk" naudu no klientu elektroniskajām norēķinu kartēm. ASV vēstniecība pat izveidojusi sarakstu ar Rīgas izklaides vietām, kuras nerekomendē apmeklēt krāpšanas dēļ. Arī konflikts starp kluba apsargu un Lielbritānijas pilsoni šorīt sācies, jo tūristam šķitis, ka viņam atnests pārāk liels rēķins par šajā izklaides vietā pavadīto nakti. Kautiņa laikā miesas bojājumi nodarīti arī ārzemniekam. Abi nogādāti slimnīcā.
Policijas pārstāvji aģentūrai LETA atteicās sniegt jebkādu informāciju par šo gadījumu. Neoficiāla informācija liecina, ka konfliktā iesaistītais aptuveni 30 gadus vecais vīrietis ir strādājis vai joprojām strādā kādā no Lielbritānijas tiesībsargājošajām iestādēm. Iespējams, tieši profesionālajā darbībā iegūtās iemaņas ļāvušas viņam izrādīt nopietnu fizisku pretestību. Naktskluba apmeklējums gan nekādi nav saistīts ar viņa profesionālo darbību.
14 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Uzpurni viņiem, uzpurni....emotion emotion
11 1 atbildēt
Vēl piedraudējis, ka sakodīšot visus, kuri mēģinās viņu aizturēt!!!!!!!!!!!!!!
9 1 atbildēt
gribās zināt, kurā naktsklubā tas notika.
8 0 atbildēt
Vot vot! emotion
8 1 atbildēt
nu bet pareiz darij,100 % apsargs pats saaka kaa tas vienmeer notiek...
7 0 atbildēt
Tas jau bija raidijumā "DEGPUNKTĀ".
6 0 atbildēt
Čurā visos stūros , un vēl kož , kā tādi suņi , tiešām drīz angļu tūristiem būs jāliek uzpurnis un pavadiņa :D
6 0 atbildēt
gan jau apsargs bija pelniijis..nu arii ja nebija, tad profilaksei emotion
6 0 atbildēt
Krokodiil- apsargi un policisti nekad neparko nesit, un par naudas izkrāpšanau jau ir cits staasts, paljubomu chalis bijs dzeris un pats saaka nekaartiibas taisiit, un apsargs vnk darija savu darbu...
6 1 atbildēt
da vinjsh pieradis pie sava CHAPI
5 0 atbildēt
es nokodiisu kautko citu :*
8 9 atbildēt