local-stats-pixel

Lielbritānijā aizliedz fotografēt policistus5

7 0
Lielbritānijā spēkā stājies likums, kurš aizliedz fotografēt policistus un militārpersonas, vēsta aģentūra AP. Likumam valsts teritorijā vajadzētu traucēt teroristiem veikt izlūkošanu un gatavot diversijas. Neskatoties uz to, aptuveni 200 fotogrāfu pie Skotlenjarda štāba mītnes piedalījās protesta akcijā. Viņi uzskata, ka šis likums var tikt izmantots ne tikai pret teroristu atbalstītājiem, bet arī pret jebkuriem fotogrāfiem – tai skaitā arī tiem, kuri fotogrāfē policistus, kuri ļaunprātīgi izmanto savu varu vai arī jebkādas demonstrācijas un mītiņus.
Pēc likuma, daudzos gadījumos policists var atļaut sevi fotografēt, taču viņam ir piešķirtas pilnvaras pārtraukt uzņemšanu un piedraudēt fotogrāfam ar arestu. Pēdējā laikā pie lidostām, dzelzceļa sliedēm un valdības ēkām strādājošie britu fotogrāfi izjūt aizvien lielāku policijas spiedienu.

Saistītais raksts - Maskavas centrā pa logu izlēcis pensionārs - pašnāvnieks smagi traumē garāmgājēju
7 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000
lai nepiekertu bezdarbiba
4 0 atbildēt
apnika ka fokee mentuskuri nedara savu darbu ))
3 0 atbildēt
Nju ta ilgi nau jagaida ka pie mums ar tos idinus nevares foket, jeb ja vares tad tikai par samaksu...
2 0 atbildēt
Kārtējā lieta, kas rāda, kā cilvēkiem pakāpeniski tiek atņemtas cilvēku tiesības. Šis visticamāk tiek darīts, jo, ja (un visticamāk tā arī būs) sāksies masu protesti, menti varēs cilvēkus brīvi dauzīt, bet masu medijos to nekur nevarēs rādīt un plašāka sabiedrība par to neuzzinās...
2 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt