local-stats-pixel

Legālas vieglās narkotikas jau pārdošanā....:D:D:D19

12 2
Vieglās narkotikas legālas arī pie mums!!! Sēdēju es internetā un atradu vienu interesantu lietu.... :) Tas bija www.delfi.lv, laikam vakar vai aizvakar... Nolēmu uzrakstīt par to, jo daudziem tas ir ļoti aktuāli.... Portālā www.delfi.lv tika izvietots interesants raksts, kā divi korespondenti iegādājās interneta veikalā www.herbalclub.lv legālas vieglās narkotikas, t. i. Dažādu zālīšu sajaukumi, kuri nav nemaz sliktāki par MJ!!! Interesants tas fakts, ka korespondenti sākumā to pamēģināja un pēc tam tikai to aizveda uz policijas iecirkni uz pārbaudi, lai pārliecinātos, ka tur nav nelikumīgu vielu :D:D:D Un interesanti tas, ka izplatītāju internetlapā rakstās, ka visie šie produkti ir unikāli maisījumi no visiem dabas, augu ekstraktiem un koncentrātiem. Kam nav problēmu ar krievu valodu visu rakstu var izlasīt šeit: http://rus.delfi.lv/news/daily/latvia/article.php?id=23244306 Bet kuriem ir problēmas vajag tikai pameklēt labāk..... P.S. Iesaku palasīt komentārus, lai uzzinātu, ko par šīm unikālajām zālītēm saka cilvēki, kuri zina par tās efektu J
Reklāma
12 2 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 19

0/2000
es labāk izvēlos gandžu nekā visus tos spaisus!! paņem normālu G un priecājies! :D
5 0 atbildēt
+1 rastamar ;)
1 0 atbildēt
Pff ... :P
0 0 atbildēt

Vakar uzpipeju.. bij tāds effekts...

vnk norauj jumtu, neko nesapratu, galvā multene, gribēju nomirt, tecēja seja, rokas raustās vieniigi briiziem mirst no malas jau drošvien normāli izskatās ;D bet tas jau tā man lierkās ka tie kadri ieķeras un pēctam nāk atpakaļk u8n tad atrkal viss normāli bet tad atkal tas pats katdrs un vis iet uz riņķi effekts bioja kādas 2as stundas un vairāk uin tas viss tikai no diviem dūmies ĀĀĀĀ beigās bija tā ka man seja tecēja uz vienu pusi bija baigi traki un jāāā. šito mantu iepīpējot normāli sevi nekontrolē

0 0 atbildēt

vēljoprojām tirgo Latvijā :D  http://www.reklama.lv/lv/data/9049404.html

0 0 atbildēt
To > Anonīms komentārs 2009-02-17 20:09:09 Smoke ir labakais kas tagad tirgu ir legali noperkams! Protams ja salidzina ar to ko legali nevar iegadaties tad jaa, bet no tiem ko legali var nopirkt viss labakais ir Smoke!
0 0 atbildēt
Smoke labākais www.smoke.lv
0 0 atbildēt
bongs.lv paskatieties protams ka labai gandzjinai nekas nestaav liidz bet personigi esmu lietojis un ir labi emotion
0 0 atbildēt
Ai huina.....Kamer zale nav atlauta neko negrasos melginat! Robezam jabut!
0 0 atbildēt
pipeju arii to spice tas ta norauj trakaak nekaa ganja! un ilgaa kjer arii! takaa ir ok! bet garssa pretiiga ceert kaklaa baigi!
0 0 atbildēt
sūds vien ir.... miegs šausmīgi nāk no viņas un pa kājām labi dod :D tad jau labāk pielakties kārtīgi nekā kautkādus lakstus pīpēt
0 0 atbildēt
IIsteniibaa gandza saliidzinaajumaa ar, piemeram, Smoke, ir pedejais suuds :) Zaale ir aizliegta tikai tapec, ka ir vispopulaaraakaa, bet taas iedarbiiba nav ne stipraakaa, ne patiikamaakaa, vienk popularitaate :)
0 0 atbildēt
nau nekas unikals -kimija tas vistiesakaja izpausme ,neatceros ka tas galvenais ingredients saucas jw-70.. vopshem sintetiska zalite ,prikols ir tats ka ta pec iedarbibas ir speciga bet tas ir nereali maz /tapec to latvijas lab nevar atklat.vacija gan to jau pieradija.
0 0 atbildēt
ir veel taadas daudz adreses bet spokos nelikshu!! :p jo reklameet nevar!! :p
0 0 atbildēt
ir arī tāda adrese kā www.bongs.lv
0 0 atbildēt
nu ja ar to dabūšanu ta pagrūtāk tad to draņķ var pīpēt,bet tas tikai mans viedoklis,varbūt pat citiem tas spais labāk patīk nekā gandža! izvēle tavās rokās ko pīpēt ko nē! ;)
0 0 atbildēt
rastamar daudziem ir problēmas, lai sadabūtu MJ, bet šo var nopirkt visi un daudzi ir teikuši, ka efekts daudz neatšķiras!!!!!
0 0 atbildēt
garša ar viņam diezgan pretīga!
0 0 atbildēt
Nafik vispār vajag?
0 2 atbildēt