local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijā parādījies iznomājams «Maybach»12

18 3
Pusmiljonu eiro vērts «Maybach» limuzīns Latvijā nu vairs nav tikai tādu vīru kā Valērijs Kargins, Viktors Krasovickis, «Rietumu bankas» vadība vai Igors Ivanovs rotaļlieta, - izrādās, ka aizvadītajā pirmskrīzes gadā mūsu valstī parādījies pirmais iznomājamais «maibahs».

Kā rāda Ceļu satiksmes drošības direkcijas un «Lursoft» dati, gadījumā, ja uz ielas ieraugāt «Maybach» «garo» – 62S versiju ar valsts reģistrācijas numuru HA 7359, varat būt droši, ka tajā, visticamākais, brauc kāds pašmāju uzņēmējs vai Latvijas viesis, kas šo auto vienkārši iznomājis no tā īpašniekiem.

Savukārt superlepnā limuzīna īpašniece ir mazpazīstamā 2001. gadā dibinātā SIA «RB Invest» ar minimālo iespējamo – 2000 latu pamatkapitālu un 3,29 miljonu latu apgrozījumu 2007. gadā, kuras vadītājs un vienīgais īpašnieks ir 1965. gadā dzimušais Uldis Krauja.

Kā tieši potenciālie klienti atrod kompāniju un tiek pie kārotā «maibaha» stūres, gan nav īsti saprotams, jo telefonu datu bāzēs uzņēmuma koordinātes nav atrodamas, un arī internetā, Latvijas lapās meklējot «Maybach» iznomāšanas iespēju, tādu nav iespējams atrast.

Tomēr pats U. Krauja paliek pie sava – «Maybach» limuzīns tiekot piedāvāts tieši kā nomas automašīna, tiesa gan, nevis izklaidei, bet reprezentācijas pasākumiem un biznesam. Klienti gan atklāti netiek, jo «tas ir tāpat kā jūs «Versace» veikalā prasītu, kas nopirka viņu drēbes».

Savukārt uz jautājumu, kā iet ar limuzīna iznomāšanas biznesu, U. Krauja atbild: «Kā mums tagad iet? Nu, vai tad jūs neredzat, kā Latvijā iet? Interesanti. Es teicu – interesanti. Ir reāli jāstrādā ar reāliem klientiem. Daudz jāstrādā. Krīze ir mūsu galvās. Krīze bija tad, kad visiem deva naudu un visi domāja, ka tā ir reāla, nevis aizņemta nauda. Tagad kādu laiciņu būs jāstrādā...» VAIRĀK INFO PAR VĀĢI ŠEIT---> http://en.wikipedia.org/wiki/Maybach (DIEMŽĒL ANGLISKI) JA KĀDS VĒLAS, VARĒTU ARĪ IELIKT RAKSTU PAR PAŠU AUTO emotion

18 3 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
Krīze bija tad, kad visiem deva naudu un visi domāja, ka tā ir reāla, nevis aizņemta nauda. Tagad kādu laiciņu būs jāstrādā... tas ir labi pateikts :)
2 0 atbildēt
Hmmm interesanti :):)
1 0 atbildēt
Jā iznomāt var bet kur un kā tas laikam vienkārshiem ljautinjiem netiks atklāts! emotion emotion emotion
1 0 atbildēt
es ar taadu gribetu pavizinaaties! emotion
1 0 atbildēt
VinijsPūks - tas tiks paziņots tikai DUA biedriem emotion
1 0 atbildēt
kariete
1 0 atbildēt
sūds.
1 0 atbildēt
Noteikti mums vajadzetu melnu salonu,skatoties pec musu apstakliem,balts nebutu ipashi pardomata versija! varbut vel ir cena,cik stunda ? mazums,pablatot sagribesies :D
1 0 atbildēt
forši mēs par viņu maksājam emotion
1 0 atbildēt
100% ka mēs par visu maksājam, tāpat, kā emotion emotion emotion emotion par Kargina lamatām un par visām pilīm Jūrmalā....
0 0 atbildēt
pff pusmijons, mašīnai pat jumta nav...
0 0 atbildēt
zeps. Ir gan tur jumts, bet tikai aizbraucis.
0 0 atbildēt